Οι απαντήσεις Ειρήνης & Αννίτας για τα περί εκτροπής στον «κρίκο»

Τις απαντήσεις των δυο εκπροσώπων του Κοινοβουλίου, Ειρήνης Χαραλαμπίδου και Αννίτας Δημητρίου, δημοσιοποιεί ως οφείλει η ιστοσελίδα μας, αναφορικά με άρθρο γνώμης που φιλοξένησε το Sigmalive την 1/1/2019, με τίτλο: «Χριστουγεννιάτικη εκτροπή του Πιο αδύναμου κρίκου».

Συγκεκριμένα, η βουλευτής του ΑΚΕΛ, Ειρήνη Χαραλαμπίδου, απαντώντας στο άρθρο γνώμης της ιστοσελίδας μας, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Θα

μπορούσα να το αγνοήσω αλλά δεν θα το κάνω. Η κακεντρέχεια δεν έχει όρια. Και προς μεγάλη απογοήτευση αυτού που έγραψε το κείμενο το ποσό που έχει κερδηθεί, έχει δοθεί εκεί που πρέπει και σε αυτούς που πραγματικά το έχουν ανάγκη. Αντί να επιλεγεί ένας σύνδεσμος τόσο εγώ όσο και η Αννίτα επιλέξαμε και το είπαμε τα χρήματα να δοθούν σε παιδιά που πραγματικά τα χρειάζονται άμεσα . Συγκεκριμένα, σε 8 οικογένειες. Η επιλογή δεν έγινε ούτε από κομματικά επιτελεία, όπως ισχυρίζεται ο γράφων, ούτε από μας, ούτε στην βάση κομματικών ταυτοτήτων. Ο Διευθυντής του ΡΙΚ και το επιτελείο του παιχνιδιού δέχτηκαν την εισήγησή μας αφού τους εξηγήσαμε πώς θέλαμε να τύχει διαχείρισης το όλο θέμα .Γι' αυτό να ερευνούμε και να μαθαίνουμε πριν περνούμε σε κακεντρέχειες. Και είναι άποψή μου ότι ο καθένας γραφεί και ερμηνεύει ανάλογα με το πώς ο ίδιος σκέφτεται προσωπικά. Η λογική κάποιων ξεπερνά την δική μας . Ούτε η στοιχειώδης διερεύνηση δεν έγινε . Αυτό είναι δημοσιογραφία; Λυπούμαι ειλικρινά, αλλά το να γράφει ο καθένας ό,τι θέλει στην βάση μιας δικής του αρρωστημένης λογικής είναι θλιβερό. Είναι ο μόνος τρόπος να χαρακτηρίσω την κακία που αναβλύζει το δημοσίευμα και την προσωπική επίθεση σε μένα και την συνάδελφο μου».

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε σχόλιό του επί της αναρτήσεως της Ειρήνης Χαραλαμπίδου, ο Γενικός Διευθυντής του ΡΙΚ, Μιχάλης Μαραθεύτης, επιβεβαιώνει την βουλευτή του ΑΚΕΛ.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Μαραθεύτης έγραψε: «Πολύ σωστά αναφέρει η κυρία Χαραλαμπίδου ότι στηρίχθηκαν 8 οικογένειες που το έχουν ανάγκη».

Από την πλευρά της, η βουλευτής του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου, κληθείσα να σχολιάσει το σχετικό δημοσίευμα που φιλοξενήθηκε στην κατηγορία «Η γνώμη σας», ανέφερε: «Λυπάμαι και ντρέπομαι που πρώτη του χρόνου αντί για ευχές χρειάζεται να απαντήσω σε ένα συκοφαντικό δημοσίευμα. Θα αρκεστώ απλά να ενημερώσω λοιπόν όπως και η συνάδελφος Ειρήνη Χαραλαμπίδου, ότι τα λεφτά έχουν δοθεί σε παιδιά που πραγματικά τα έχουν ανάγκη, με την έγκριση της εκπομπής και η επιλογή δεν έγινε από εμάς. Από πότε διαχωρίζουμε τα παιδιά σε κόμματα; Ντροπή! Καλό νέο έτος σε όλους κι ας κρύψουμε λίγο την γύμνια της ψυχής μας με θετικότητα, σεβασμό και ανθρωπιά. Μας χρειάζεται».

Keywords
Τυχαία Θέματα