Οι αγώνες της Πέμπτης για το Final Four

Στην τελική ευθεία μπήκε η μεγάλη γιορτή της κυπριακής καλαθόσφαιρας, το Final Four του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Οι δύο ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν την ερχόμενη Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016. Ο πρώτος αγώνας θα γίνει μεταξύ των ομάδων του Κεραυνού και της Πετρολίνα ΑΕΚ και θα ξεκινήσει στις 17:00, ενώ ο δεύτερος ημιτελικός ΑΠΟΕΛ-ΕΘΑ θα διεξαχθεί στις 20:30.

Ο

μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016, στις 20:00. Όλα τα παιγνίδια θα γίνουν στο «Τάσος Παπαδόπουλος - Ελευθερία» στη Λευκωσία και θα μεταδοθούν ζωντανά από την τηλεοπτική πλατφόρμα της Cytavision.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης αποφάσισε να αφιερώσει το Final Four του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών στον αδικοχαμένο Νεόφυτο Χανδριώτη, που ήταν διεθνής καλαθοσφαιριστής της ΕΘΑ και μέλος της ομάδας των Ανδρών που το 2011 κατέκτησε το Double.

Ο Νεόφυτος ήταν αριστούχος απόφοιτος του Λυκείου Κύκκου Β’ και άριστος φοιτητής του Τμήματος Μηχανικών Μηχανολογίας και Κατασκευαστικής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Έπεσε ως Πρωταθλητής-Champ αγωνιζόμενος ενάντια στον καρκίνο την 1η Δεκεμβρίου 2015 σε ηλικία 22 χρόνων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Harvard Medical School στη Βοστώνη, όπου υποβαλλόταν σε πειραματική θεραπεία για καταπολέμηση όγκου στο στέλεχος του εγκεφάλου.

Keywords
Τυχαία Θέματα