Οδυνηρή ισοπαλία για Ρεάλ Μαδρίτης (βιντεο)

Τίτλοι τέλους στις ελπίδες της Ρεάλ για επιστροφή στους τίτλους, αφού έμεινε στο 1-1 με τη Μάλαγα εκτός έδρας και έχασε από το ραντάρ την Μπαρτσελόνα.

Στην Ανδαλουσία "βούλιαξαν" οι τελευταίες ελπίδες της Ρεάλ Μαδρίτης για τον φετινό τίτλο. Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στο 1-1 με τη Μάλαγα, με συνέπεια η διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα να αυξηθεί στους εννέα πόντους, απόσταση θεωρητικά αδύνατο να καλυφθεί. Οι "μερένγκες" προέρχονταν από σπουδαία εκτός έδρας νίκη 2-0 στην Ιταλία επί της Ρόμα για το Champions League

και ο Ζινεντίν Ζιντάν χρησιμοποίησε τον Ίσκο στην κορυφή αντί του Καρίμ Μπενζεμά που τέθηκε νοκ άουτ μία ημέρα νωρίτερα. Ο Ισπανός μέσος δεν τα κατάφερε στον νέο ρόλο του και οι φιλοξενούμενοι είχαν λίγες ευκαιρίες. Σε μία εξ αυτών, μετά από στημένη φάση, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε στα δίχτυα την μπάλα στο 33' και παρότι σε θέση οφσάιντ, το γκολ μέτρησε.

Τρία λεπτά αργότερα, η Ρεάλ κέρδισε πέναλτι και την εκτέλεση ανέλαβε ο Πορτογάλος. Ο Κάρλος Καμενί του είπε "όχι" και ο Ρονάλντο απέτυχε να σκοράρει για 16η φορά στα 103 πέναλτι που έχει εκτελέσει στην καριέρα του. Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ πιο δραστήριοι και προσέγγιζαν την εστία του Κέιλορ Νάβας με μεγαλύτερη ευκολία. Στο 66', μάλιστα, έφτασαν στο γκολ με τον Ραούλ Αλμπεντόσα, ενώ στη συνέχεια έχασαν μεγάλες ευκαιρίες κυρίως εξαιτίας των αντανακλαστικών του Νάβας. Το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους, κάτι που σημαίνει ότι η Ρεάλ έχασε και τον δεύτερο στόχο της σεζόν.

Μάλαγα (4-4-2): Καμενί, Ροσάλες, Αλμπεντόσα, Ουέλιγκτον, Τόρες, Ανιόρ (89' Ντούντα), Ρέθιο, Καμάτσο, Όρτα (63' Φορνάλς), Τσαρλές, Τσοπ (81' Σάντα Κρους)

Ρεάλ Μαδρίτης (4-3-3): Νάβας, Καρβαχάλ, Νάτσο, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς, Κρόος, Κόβατσιτς, Χεσέ (61' Βάθκεθ), Ίσκο (75' Ροντρίγκες), Ρονάλντο

FT - VIDEO (Liga BBVA): Málaga CF 1-1 Real Madrid C.F.All Goals &Highlights [HD]

Posted by Football Goals &Highlights on Sunday, February 21, 2016

Keywords
Τυχαία Θέματα