Οδυνηρή ισοπαλία για Μονακό!

Όνειρα τίτλου τέλος για την Μονακό, που μετά από κακή εμφάνιση έμεινε στο 0-0 με την Μονπελιέ. Έχασε πέναλτι ο Μπάριος για τους φιλοξενούμενους.

Δεύτερη σερί ισοπαλία για την Μονακό, που αποχαιρέτισε τα όνειρα τίτλου σε εξ' αναβολής ματς για την 25η αγωνιστική. Οι Μονεγάσκοι έκαναν πολύ κακή εμφάνιση και μόνο από τύχη δεν γνώρισαν την ήττα από την Μονπελιέ. Οι παίκτες του Ζαρντίμ απείλησαν ελάχιστα

και αν ο Μπάριος δεν αστοχούσε από την άσπρη βούλα για τους Μονεγάσκους, οι μονπελιερέ θα είχαν σίγουρα φύγει με τη νίκη.Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή στο πρώτο μέρος, όμως εκείνοι που έχασαν τις καλύτερες ευκαιρίες ήταν οι φιλοξενούμενους. Στο 19' το φάουλ του Νταμπό πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 28' ο Μπάριος έχασε απίστευτη ευκαιρία. Ο Σούμπασιτς έβγαλε το σουτ του Σανσόν και στη συνέχεια ο Παραγουανός από κοντά με στραβοκλωτσιά έστειλε την μπάλα άουτ! Στο 44' η Μονακό έφτασε στο γκολ με τον Κουρζάβα, όμως ακυρώθηκε σωστά για οφσάιντ, με το 0-0 να μένει μέχρι το ημίχρονο. Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία. Ο Ντιράρ ανέτρεψε στην περιοχή τον Νταμπό και ο διαιτητής Ενζιμί έδωσε το πέναλτι, όμως ο Μπάριος με κάκιστη εκτέλεση έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ! Στη συνέχεια οι παίκτες του Κουρμπίς ήταν πιο επιθετικοί, η απαράδεκτη εμφάνιση των γηπεδούχων συνεχίστηκε και η μοναδική ευκαιρία στο ματς για την Μονακό χάθηκε στο 80' με τον Μπερνάρντο Σίλβα και το 0-0 να μένει μέχρι το τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα