Οδηγοί Προσοχή, οδικά έργα ανά το Παγκύπριο

Κλειστοί δρόμοι ή τμήματα δρόμων λόγω οδικών έργων ανά το Παγκύπριο. Ενημερωθείτε και αποφύγετε την ταλαιπωρία.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, τις ακόλουθες ώρες θα διεξαχθούν οδικά έργα στους εξής δρόμους:

1. Εργασίες κοπής δέντρων στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την περίοδο 28/11/2016 – 9/12/2016, μεταξύ των ωρών 09:00 – 14:00, εκτός Σαββατοκύριακου, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας και

από τις δύο κατευθύνσεις θα εκτελούνται εργασίες κοπής δέντρων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 500μ. η αριστερή λωρίδας κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

2. Εργασίες ασφαλτόστρωσης στη Λεωφόρο Μακαρίου Γ’ στη Λεμεσό

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, τη Δευτέρα 28/11/2016 και την Τρίτη 29/11/2016, μεταξύ των ωρών 19:00 το απόγευμα μέχρι της 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, θα εκτελούνται εργασίες ασφαλτόστρωσης, στην Λεωφόρο Μακαρίου Γ΄ από τη συμβολή των φώτων με την οδό Αγίας Ζώνης μέχρι τον Κυκλικό Κόμβο Αγίου Νικολάου (Δικαστηρίων), στην Λεμεσό.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών τη Δευτέρα 28/11/2016 θα είναι κλειστό το τμήμα της Λεωφόρου Μακαρίου Γ΄ από τη συμβολή των φώτων τροχαίας της Λεωφόρου Μακαρίου Γ΄ με την οδό Αγίας Ζώνης μέχρι την οδό Νικηφόρου Γρηγορά και την Τρίτη 29/11/2016 θα είναι κλειστό το τμήμα από τη συμβολή της Λεωφόρου Μακαρίου Γ΄ με την οδό Νικηφόρου Γρηγορά μέχρι τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου/Δικαστηρίων.

Η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω του κυκλικού κόμβου Αγίου Νικολάου/Δικαστηρίων του δευτερεύοντος οδικού δικτύου της περιοχής και της φωτοελεγχόμενης συμβολής της Λεωφόρου Μακαρίου Γ΄ με την οδό Αγίας Ζώνης.

3. Εργασίες από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 2/12/2016, μεταξύ των ωρών 08:30 – 11:30, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, με κατεύθυνση προς Πάφο, σε μήκος δρόμου 500μ. περίπου παρά την έξοδο Ανατολικού, στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας, θα εκτελούνται εργασίες από ιδιωτική εταιρεία τηλεπικοινωνιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη λωρίδα βραδείας κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα