Όχημα παρέσυρε μοτοσικλέτα - Σε σοβαρή κατάσταση 21χρονος

Σε οδική σύγκρουση που συνέβη γύρω στις 23:00 χθες βράδυ, τραυματίστηκε σοβαρά 21χρονος από την επαρχία Πάφου.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονος στην λεωφόρο Ελευθερίας στη Χλώρακα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με το μοτοποδήλατο που οδηγούσε ο 21χρονος.

Ο μοτοποδηλάτης μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου και στη συνέχεια, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, ο 21χρονος

φέρεται να ΜΗΝ έφερε προστατευτικό κράνος, ενώ στον οδηγό του αυτοκινήτου διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη.

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες θανατηφόρο ατύχημα σημειώθηκε στο δρόμο Νικόκλειας- Φασούλας με θύμα τον Χάρη Δρουσιώτη ηλικίας 33 ετών από κοινότητα της Πάφου.

Ο Δρουσιώτης, ο οποίος υπηρετούσε ως μηχανικός αεροσκαφών στην Πολεμική Αεροπορία στην Αεροπορική Βάση Ανδρέας Παπανδρέου, ενώ οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του, από την Νικόκλεια προς τη Φασούλα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται συγκρούστηκε μετωπικά με όχημα που οδηγούσε 65χρονη Ελληνοκύπρια από την αντίθετη κατεύθυνση με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Ο άτυχος 33χρονος καθώς και οι δυο επιβαίνοντες στο σαλούν αυτοκίνητο διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου αργότερα ο Δρουσιώτης υπέκυψε στα τραύματα του.

*Φωτογραφία αρχείου

Keywords
Τυχαία Θέματα