Όχημα έπεσε στο κενό από την υπερχείλιση του Ασπρόκρεμμου

Σε κινητοποίηση τέθηκε λίγο μετά τις δυο το απόγευμα η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία μετά από τηλεφώνημα από πολίτη (2:14μμ) ότι στο σημείο που βρίσκεται η υπερχείλιση του υδατοφράκτη Ασπρόκρεμμου βρίσκεται όχημα πολυτελείας που φαίνεται ότι έπεσε από μεγάλο ύψος.

Στη σκηνή έσπευσαν αμέσως άνδρες της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής αποκλείοντας τη σκηνή και ξεκινώντας έρευνας για να διαφανεί αν στο σημείο υπήρχαν και τραυματισμένα ή εγκλωβισμένα πρόσωπα που πιθανόν να επέβαιναν στο όχημα.

Από επιτόπιες έρευνες που ακολούθησαν
διαφάνηκε ότι το όχημα, μάρκας BMW, και ιδιοκτησίας γυναίκας από την Πάφο είχε φτάσει στο σημείο που βλέπετε στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το PafosPress.com αφού προηγουμένως έπεσε από την είσοδο υπερχείλισης παρασύροντας το προστατευτικό δείκτη που βρίσκεται στο πλαϊνό μέρος.

Σε έρευνες των Πυροσβεστών διαπιστώθηκε ότι το όχημα δεν έφερε μπαταρία στη μηχανή. Σύμφωνα με αποκαλυπτικές πληροφορίες του PafosPress.com το όχημα μέχρι στιγμής δεν είχε δηλωθεί ως κλοπιμαίο αν και ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι ιδιοκτήτες του, αφού ήδη ενημερώθηκαν για την υπόθεση, προτίθενται να προχωρήσουν σε καταγγελία στην Αστυνομία ότι το όχημα έχει κλαπεί από άγνωστα πρόσωπα.

Το μυστήριο που εξακολουθεί να καλύπτει της έρευνες της Αστυνομίας είναι κάτω από ποιες συνθήκες το όχημα βρέθηκε στο μέρος και πως κατέληξε στον γκρεμό του φράγματος, βάθους πέραν των 70 μέτρων.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα