«Όχι» στην πρόταση για να του παραχωρηθεί φρουρά, είπε ο Χριστοδουλίδης

Ο υποψήφιος για την Προεδρία, Νίκος Χριστοδουλίδης, αποφάσισε να μην αποδεχθεί τη φρουρά που του παραχωρείται, μετά από σχετική πρόταση που ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο.

Αστυνομική συνοδεία, δύο ατόμων, ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο την περασμένη βδομάδα, για τους Νίκο Χριστοδουλίδη και Ανδρέα Μαυρογιάννη, κατόπιν σύστασης της Επιτροπής Αξιολόγησης Κινδύνων της Αστυνομίας, προς τον Αρχηγό και την Υπουργό Δικαιοσύνης.

Οι δύο υποψήφιοι δεν φαίνεται να ζήτησαν οι ίδιοι αστυνομική συνοδεία, ωστόσο, οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως οι υποψήφιοι ενημερώθηκαν και

δεν έφεραν αντίρρηση.

Σε επικοινωνία του Σίγμα με το επιτελείο Μαυρογιάννη, ανέφεραν πως ήταν πρόταση της αστυνομίας, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης, μιλώντας στο Σίγμα, διευκρίνισε πως απέστειλε μήνυμα στο Αρχηγείο Αστυνομίας, ενημερώνοντας πως ούτε ζήτησε, ούτε θέλει αστυνομική φρουρά.

Οι αρχικές πληροφορίες, θέλοντας να καθησυχάσουν φωνές που έκαναν λόγο για φρουρούς σε υποψηφίους, την ώρα που υπάρχει υποστελέχωση, ανέφεραν πως σε κάθε περίπτωση, όπου κρίνεται αναγκαίο, και σε εκδηλώσεις, αποστέλλεται αστυνομική δύναμη.

Διαβάστε επίσης 

Το Υπουργικό ενέκρινε παραχώρηση φρουράς σε Χριστοδουλίδη – Μαυρογιάννη

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όχι, Χριστοδουλίδης,ochi, christodoulidis