Ο Υπ. Υγείας εξήρε το πολυδιάστατο έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου

Ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου σήμερα (4/9), αναφέρθηκε στο πολυδιάστατο έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου που ενισχύει το έργο του Υπουργείου Υγείας στην προσπάθεια για παροχή υπηρεσιών ανακουφιστικής και όχι μόνο φροντίδας στους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας.

Στο πλαίσιο λιτής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Mall of Cyprus στην Λευκωσία, ο κ. Ιωάννου παρέδωσε σήμερα εκ μέρους του Υπουργείου Υγείας

εισφορά προς τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου. Όπως ανέφερε ο Υπουργός Υγείας, οι πρωτοφανείς συνθήκες που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού έπληξαν και φορείς της κοινωνίας, όπως είναι ο Αντικαρκινικός Σύνδεσμος Κύπρου, που είναι ταγμένος να προσφέρει υπηρεσίες ανακουφιστικής φροντίδας στους καρκινοπαθείς συνανθρώπους μας.

Ο Υπουργός Υγείας εξήρε το πολυδιάστατο έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, σημειώνοντας ότι αυτό λειτουργεί επικουρικά και ενισχυτικά στο έργο του Υπουργείου Υγείας.

«Με τη σημερινή μας παρουσία, τη συμβολική οικονομική βοήθεια σήμερα, αλλά και την πρόσφατη απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου για έκτακτη οικονομική προσφορά 500,000 ευρώ στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο, θέλω να μεταφέρω στον φίλο Αδάμο (σ.σ. δρ Αδάμος Αδάμου, Πρόεδρος ΑΣΚ) τη δέσμευσή μας κι εμού προσωπικά και του Υπουργείου Υγείας, αλλά και της Κυβέρνησης για συνεχή στήριξη στο εξαιρετικό έργο που κάνει τόσο ο ίδιος όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου και να του εκφράσω τις ευχαριστίες μας και να τους ευχηθώ καλή συνέχεια στο πραγματικά εξαιρετικό και θεάρεστο έργο που κάνουν», δήλωσε ο Υπουργός Υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα