Ο Βασιλιάς της Ιορδανίας παρασημοφόρησε τον Πρέσβη της ΚΔ

Ο Βασιλιάς της Ιορδανίας Αμπντάλλαχ Β´ παρασημοφόρησε τον Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στο Αμμάν Χαράλαμπο Χατζησάββα με το Παράσημο Πρώτης Τάξης του Τάγματος της Ανεξαρτησίας.

Η παρασημοφόρηση, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκε για τη συνολική προσφορά του κ. Χατζησάββα στην ανάπτυξη των διμερών σχέσεων της Κυπριακής Δημοκρατίας με το Χασεμιτικό Βασίλειο της Ιορδανίας, καθώς και για όλες τις προσπάθειες τις οποίες κατέβαλε

για προετοιμασία και πραγματοποίηση της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Ιορδανία από τις 10 μέχρι τις 12 Νοεμβρίου 2015.

Η τελετή παρασημοφόρησης έλαβε χώρα την Τετάρτη στο Παλάτι, κατά τη διάρκεια αποχαιρετιστήριας ακρόασης του κ. Χατζησάββα με τον Βασιλιά Αμπντάλλαχ Β´, η οποία πραγματοποιήθηκε ενόψει της συμπλήρωσης της θητείας του ως Πρέσβης της Δημοκρατίας στην Ιορδανία.

Το Παράσημο Πρώτης Τάξης του Τάγματος της Ανεξαρτησίας απονέμεται από τον Βασιλιά της Ιορδανίας σε ελάχιστες περιπτώσεις σε άτομα με σημαντική συνεισφορά στη χώρα.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα