Ο Βάρντι την κράτησε στο κόλπο

Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή της στους «8» του Champions League έκανε η Σεβίλη, η οποία νίκησε με 2-1 τη Λέστερ στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τους «16» της διοργάνωσης. Το γκολ του Τζέιμι Βάρντι στο 73' (το πρώτο του στο Τσάμπιονς Λιγκ) ίσως να παίξει καθοριστικό ρόλο στη ρεβάνς του «Κινγκ Πάουερ», που είναι προγραμματισμένη για τις 14 Μαρτίου.

Οι Ανδαλουσιανοί προηγήθηκαν με 2-0,

χάρη στα τέρματα των Σαράμπια (25') και Κορέα (62'), είχαν χαμένο πέναλτι στο 13' (απέκρουσε ο Σμάιχελ) κι έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Η Σεβίλη ήταν εκείνη που έκανε τα πάντα για να καθαρίσει την πρόκριση από τώρα, αλλά στάθηκε άτυχη και άστοχη. Οι Ανδαλουσιανοί μπορεί να νίκησαν, αλλά το γκολ που βρήκαν οι Άγγλοι σε αυτό το 2-1, τους δίνει ελπίδες ανατροπής για τη ρεβάνς της Αγγλίας.

ΣΕΒΙΛΗ (Χόρχε Σαμπάολι): Ρίκο, Φερέιρα, Νασρί, Κορέα (63' Ιμπόρα), Ενζονζί, Γιόβετιτς, Σαράμπια, Εσκουδέρο, Βιτόλο, Ραμί, Λενγκλέ (55' Καρίκο)

ΛΕΣΤΕΡ (Κλαούντιο Ρανιέρι): Σμάιχελ, Ντρινκγουότερ, Μόργκαν, Χουτ, Μούσα (58' Γκρέι), Βάρντι, Ολμπράιτον (88' Αμαρτέι), Σίμπσον, Εντιντί, Μαχρέζ, Φουχς

Keywords
Τυχαία Θέματα