Ο Τσαλίκης συνάντησε από κοντά τον Justin Bieber [βίντεο]

Ο Γιώργος Τσαλίκης αυτή τη περίοδο βρίσκεται για περιοδεία στην Αμερική και συγκεκριμένα στο Τορόντο. Μαζί του βρίσκεται και η Ελευθερία Ελευθερίου ανεβάζοντας το κέφι στα ύψη.

Ωστόσο, μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον γνωστό τραγουδιστή καθώς περίμενε στο ξενοδοχείο του Τορόντο είδε ξαφνικά τον Justin Bieber να περνάει από μπροστά του με μία

πολυτελέστατη λιμουζίνα κορνάροντας και κάνοντας πλάκα καληνυχτώντας την ομάδα του. Ο ίδιος ανέβασε ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram και περιέγραψε το σκηνικό.

«Κι ενώ όλο το Τορόντο ψάχνει τον @justinbieber μετά τη συναυλία του , καθόμαστε με τους μουσικούς μας έξω από το ξενοδοχείο μας και σκάνε μύτη 2 πολυτελέστατα λεωφορεία με διακριτικά B1 και B2 και ήρθανε όλοι οι συνεργάτες του, χορευτές, χορεύτριες , μάνατζερ, τεχνικοί και ο Justin με μια πολυτελέστατη λιμουζίνα κορνάροντας και κάνοντας πλάκα καληνυχτώντας την ομάδα του ..! Δεν τράβηξα βίντεο εκείνη τη στιγμή γιατί είχε εκκενωθεί ο χώρος και ήμασταν εκεί μόνο αυτοί που μένουμε στο ξενοδοχείο και δεν ήθελα να μου την πούνε ...αλλά ήταν ωραία σύμπτωση και νομίζω πολλοί κ πολλές beliebers θα τη γουσταρανε πολύ! Απλός και τρελοκομείο! Go Justin. Καλημέρα σε όλους».

A video posted by Tsalikis (@tsalikisgiorgos) on

May 18, 2016 at 9:02pm PDT

Keywords
Αναζητήσεις
η ελευθερια ελευθεριου ειδε τον justin
Τυχαία Θέματα