Ο Τραμπ παίρνει εξιτήριο: «Αισθάνομαι πολύ καλύτερα, μην φοβάστε τον κορωνοϊό»

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ που μολύνθηκε από κορωνοϊό την Παρασκευή, αναμένεται να πάρει εξιτήριο το βράδυ της Δευτέρας. Τι αναφέρει στο μήνυμά του.

Θετική στον κορωνοϊό η Γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι αισθάνεται καλύτερα και θα εγκαταλείψει το Ιατρικό Κέντρο Walter Reed αφού πέρασε το σαββατοκύριακο εκεί για να υποβληθεί σε θεραπεία για τον κορωνoϊό.

lang="en">I will be leaving the great Walter Reed Medical Center today at 6:30 P.M. Feeling really good! Don’t be afraid of Covid. Don’t let it dominate your life. We have developed, under the Trump Administration, some really great drugs &knowledge. I feel better than I did 20 years ago!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 5, 2020«Θα φύγω από το μεγάλο Ιατρικό Κέντρο Walter Reed σήμερα στις 6:30 μ.μ. Αισθάνομαι πολύ καλά! Μην φοβάστε την COVID-19. Μην το αφήσετε να κυριαρχήσει στη ζωή σας. Έχουμε αναπτύξει, κάτω από τη διοίκηση Τραμπ, μερικά πραγματικά σπουδαία φάρμακα και γνώσεις. Νιώθω καλύτερα από ό, τι πριν από 20 χρόνια!», επεσήμανε χαρακτηριστικά στο tweet του ο Αμερικανός πρόεδρος. Ο πρόεδρος Τραμπ μπορεί να μην έχει ξεφύγει τελείως τον κίνδυνο, αλλά μπορεί να επιστρέψει σπίτι του, δηλώνει ο γιατρός του Λευκού Οίκου Σον ΚόνλεϊΟ πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ πληρούσε ή ξεπέρασε όλα τα τυπικά νοσοκομειακά κριτήρια για να λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο και, ενώ δεν έχει ξεπεράσει ακόμη τον κίνδυνο, είναι σε θέση να επιστρέψει στο σπίτι του, δήλωσε ο γιατρός του Λευκού Οίκου Σον Κόνλεϊ σε ενημέρωση των δημοσιογράφων για την πορεία της υγείας του προσβληθέντα από κορονοϊό Αμερικανού προέδρου.

Λίγα λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ενημέρωση Τύπου από τον γιατρό του Τραμπ, ο ίδιος ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος με tweet του ανακοίνωσε ότι φεύγει από το νοσοκομείο, λέγοντας ότι νοιώθει «πολύ καλά».

«Τις τελευταίες 24 ώρες ... πληρούσε ή ξεπέρασε όλα τα τυπικά κριτήρια χορήγησης εξιτηρίου από το νοσοκομείο», δήλωσε ο Κόνλεϊ σε συνέντευξη Τύπου, λέγοντας ότι έχουν περάσει περισσότερες από 72 ώρες από τότε που ο Τραμπ εμφάνισε για τελευταία φορά πυρετό και ότι τα επίπεδα οξυγόνου του ήταν φυσιολογικά.

«Αν και μπορεί να μην βρίσκεται εντελώς εκτός κινδύνου, η ομάδα και εγώ συμφωνήσαμε ότι όλες οι αξιολογήσεις μας, και το σημαντικότερο, η κλινική του κατάσταση, υποστηρίζουν την ασφαλή επιστροφή του προέδρου στο σπίτι, όπου θα λαμβάνει κορυφαίου επιπέδου ιατρική περίθαλψη όλο το εικοσιτετράωρο», πρόσθεσε ο Κόνλεϊ.

 Διαβάστε ακόμη: Πριν τον Τραμπ, ένας άλλος Αμερικανός πρόεδρος είχε μολυνθεί σε πανδημίαΕκλογές ΗΠΑ:Πώς επηρέασε ο κορωνοϊός τις δημοσκοπήσεις και πόσο «σωστές» είναιΠηγή: Sputnik
Keywords
Τυχαία Θέματα
iNews > Ειδήσεις > Sigma Live
Τραμπ, Αισθάνομαι,trab, aisthanomai