Ο Θ.Αντωνίου για ψυχολογία, ΑΠΟΕΛ και συνέχεια (ηχητικό)

Φιλοξενούμενος στο Ράδιο Πρώτο ήταν ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου ο οποίος αναφέρθηκε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ, τη νίκη με την Ανόρθωση αλλά και στους Κυριάκου, Ρομό που είχαν καλή απόδοση στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την αποστολή και τα προβλήματα ενόψει ΑΠΟΕΛ είπε: «Θα πάρει όλους τους παίκτες στο ξενοδοχείο

εκτός από τον τραυματία Τόσα Τζούνιορ και αύριο πριν τον αγώνα θα αποφασίσει για την αποστολή. Ο Μάριος Νικολάου είναι στην αποστολή αφού το πρόβλημα του δεν ήταν σοβαρό. Σαφώς πιο έτοιμοι, πιο ξεκούραστοι οι Λαφράνς και Σοάρες που έπαιξαν στο τελευταίο παιχνίδι αλλά μπήκαν ως αλλαγή και είναι θέμα προπονητή εάν θα τους επιλέξει στην 11άδα».

Για την νίκη επί της Ανόρθωση και αν θα βοηθήσει ψυχολογικά απάντησε: «Πάντα η νίκη φέρνει καλή ψυχολογία. Πολλά πράγματα πρέπει να διορθωθούν όμως ένα καλό αποτέλεσμα βοηθά πάντα. Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να παίζουμε κάθε 3 μέρες, δεν θα μπορεί να δουλέψει τακτική δεν μπορεί να εφαρμόσει την φιλοσοφία του όμως προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ δήλωσε: «Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν πήραμε αυτό που θέλαμε στο ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Ελπίζουμε αύριο να μπορέσουν οι παίκτες μας να πάρουν το αποτέλεσμα που επιθυμούμε. Είναι διαφορετικός αγώνας, θα πρέπει να παίξουμε με διαφορετικό πλάνο, να έχουμε καλό αποτέλεσμα για να έχουμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε την πρόκριση στον επαναληπτικό».

Για Κυριάκου και Ρόμο απάντησε: «Ο Ανδρέας Κυριάκου είναι αρκετά χρόνια στην Α' ομάδα με λίγα όμως παιχνίδια, μας ικανοποιεί η προσπάθεια του, πρέπει να συνεχίσει σοβαρός προσγειωμένος, όποτε τον χρειαστεί η ομάδα να βοηθήσει. Είναι αρκετά ικανός τερματοφύλακας δεν χρειάζεται πολλά να πούμε το έδειξε μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα».

Keywords
Τυχαία Θέματα