Ο Τατάρ υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων της Βρετανικής Ύπατης Αρμοστείας για το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ Β'.

Ο Τατάρ υπογράφοντας το βιβλίο συλλυπητηρίων για τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β' εξέφρασε τη θλίψη του εκ μέρους της τουρκοκυπριακής κοινότητας.

Κατά την άφιξή του στη Βρετανική Ύπατη Αρμοστεία, τον κ. Τατάρ, υποδέχθηκε ο Irfan Siddiq, ο οποίος πρόσφατα διορίστηκε στο αξίωμα του Βρετανού Ύπατου Αρμοστή στην Κύπρο.

Ο

κ. Τατάρ έγραψε τα εξής στο βιβλίο συλλυπητηρίων τα εξής: «Εκ μέρους της ‘τδβκ’ και του τουρκοκυπριακού ‘λαού’, συμμεριζόμαστε τη βαθιά σας θλίψη για το θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ Β'. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στον Βασιλιά Κάρολο Γ, σε όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, στον λαό του Ηνωμένου Βασιλείου και της Κοινοπολιτείας.»

Επίσης, ο Τουρκοκύπριος ηγέτης έγραψε ότι «Η βασίλισσα Ελισάβετ Β' θα μείνει στη μνήμη μας ως ένα πρόσωπο που αφιέρωσε τη ζωή της στην υπηρεσία της χώρας της και του λαού της, στηρίζοντας φιλανθρωπικές οργανώσεις και διαφορετικές κοινότητες, και ως πηγή δύναμης και έμπνευσης στον κόσμο. Αυτή την ώρα του πένθους, οι προσευχές μας είναι με τον βασιλιά Κάρολο Γ', τη βασιλική οικογένεια και τον λαό του Ηνωμένου Βασιλείου. Ας αναπαυθεί εν ειρήνη η ψυχή της Βασίλισσας Ελισάβετ Β'».

Keywords
Τυχαία Θέματα