Ο Τάσος Τρύφωνος μιλά στο Sigmalive από τη Βαρκελώνη

Επικοινωνία με το δημοσιογράφο Τάσο Τρύφωνος είχε το Sigmalive, σχετικά με την επίθεση στη Βαρκελώνη. Υπενθυμίζεται ότι ο Κύπριος δημοσιογράφος βρίσκεται για διακοπές στην ισπανική πόλη και ενημέρωσε με ανάρτηση ότι είναι καλά.

Ασφαλής βρίσκεται ο Τάσος Τρύφωνος στο ξενοδοχείο όπου διαμένει στη Βαρκελώνη, όπου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε διπλή τρομοκρατική επίθεση.

Σε επικοινωνία του Sigmalive

με τον Κύπριο δημοσιογράφο, μας αναφέρθηκε ότι την ώρα της επίθεσης ο Τάσος Τρύφωνος βρισκόταν με την παρέα του σε τουριστικό λεωφορείο της ισπανικής πόλης.

Η παρέα του Κύπριου δημοσιογράφου, βρισκόταν όπως μας αναφέρθηκε κοντά στο σημείο της επίθεσης, ωστόσο δεν είχε οπτική επαφή με τις σκηνές χάους που αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες της επίθεσης.

Ο Τάσος Τρύφωνος μιλώντας στο Sigmalive, είπε ότι λίγα λεπτά μετά την επίθεση, η πόλη κατακλύστηκε από περιπολικά της τοπικής αστυνομίας, ασθενοφόρα καθώς και ελικόπτερα.

Άμεσα, αντιλήφθηκαν ότι στην πόλη σήμανε συναγερμός και έτσι κατευθύνθηκαν άμεσα στο ξενοδοχείο όπου διαμένουν.

Ευτυχώς, τόσο ο Τάσος Τρύφωνος όσο και η παρέα του είναι καλά και ασφαλής, ενώ υπενθυμίζεται ότι δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής αναφορές για Κύπριους τραυματίες από την επίθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα