Ο Στιβ και η λίστα της Πάφου

Προφανώς ήταν κάτι που δεν περίμενε (σίγουρα όχι τόσο γρήγορα) και μάλλον είναι κάτι που δεν θέλει, αν κρίνει κάποιος από την αρνητική απάντηση που έδωσε σε σχετική βολιδοσκόπηση. Ο Στιβ Κωνσταντινίδης αναλαμβάνει χρέη προπονητή στην Πάφο μετά την αποδέσμευση του Ντμίτρο Μιχαϊλένκο (συνέπεια της πορείας της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές με αποκορύφωμα την εντός έδρας ήττα με 4-1 από την ΑΕΚ), αλλά δεν προτίθεται να... μονιμοποιηθεί στο ρόλο.

Ο τεχνικός διευθυντής του παφιακού συλλόγου θα λειτουργήσει ως υπηρεσιακός τεχνικός, μέχρι οι ιδιοκτήτες να προχωρήσουν σε ξεσκαρτάρισμα

των υποψηφίων που υπάρχουν στη λίστα των προπονητών και να συμφωνήσουν με τον διάδοχο του Ουκρανού τεχνικού.

Ο χρόνος πιέζει, όπως ακριβώς και τα αποτελέσματα της ομάδας, η οποία στις περασμένες 11 αγωνιστικές έχει πανηγυρίσει μόλις μια νίκη (1-4-6), το 5-0 επί του Ολυμπιακού, με αποτέλεσμα να έχει βρεθεί εκ νέου σε δύσκολη θέση αναφορικά με τον επίσημο στόχο του πλασαρίσματος στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Η εκτός έδρας αναμέτρηση με την ΑΕΛ την ερχόμενη Κυριακή είναι η πιο δύσκολη αποστολή μέχρι το τέλος της α' φάσης, καθώς εν συνεχεία η Πάφος θα υποδεχτεί ΕΝΠ (24η αγωνιστική) και Ερμή (26η αγωνιστική) και ενδιάμεσα θα φιλοξενηθεί από τη Δόξα (25η αγωνιστική).

Keywords
Τυχαία Θέματα