Ο Σερ Στέλιος Χ''Ιωάννου ανοίγει τα χαρτιά του στο ΣΙΓΜΑ (video)

Ο Κύπριος κροίσος μιλά για το Κυπριακό, την Οικονομία αλλά και την "επένδυσή" του στην ειρήνη, μέσω των δικοινοτικών βραβείων. Γιατί δηλώνει ότι δεν θα γίνει ενας νέος Ντόναλτ Τραμπ.

Η "επένδυση στην ειρήνη αποδίδει αληθινούς καρπούς διαμηνύει ο Σερ Στέλιος Χ''Ιωάννου.

Μιλώντας στο "ΣΙΓΜΑ" ο Κύπριος κροίσος, αποκαλύπτει τη συνταγής της λύσης, υποδεικνύοντας ότι αυτή θα έρθει μέσα από τους απλούς ανθρώπους.

«Αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε σεμνά και ταπεινά για να φέρουμε τις κοινότητες πιο κοντά τότε η λύση θα έρθει

από μονη της. Η άνθρωποι θα δώσουν τη λύση. Δεν θα δωθεί σε ένα "σαλέ" στην Ελβετία», δηλωσε.

Απόδειξη οτι ο κόσμος μπορεί φέρει τη λύση, σύμφωνα με τον Στέλιο Χ"Ιωάννου, τα φετινά δικοινοτικά βραβεία.

«Όπως ξέρετε πλέον δεν είναι μόνο για επιχειρήσεις. Είναι τέχνες, πολιτισμός, επιστήμες, αθλητισμός, έχουμε 2 ποδοσφαιρικές ομάδες φέτος. Αλλά έχουμε και αυτό που λέμε partners in life. Αυτή είναι η μόνη κατηγορία που ανεβαίνει σταθερά», είπε ο Σερ Στέλιος Χ''Ιωάννου.

Παρά τις απόψεις του, όμως, ο ίδιος ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθεί με την πολιτική

Όσον αφορά στην Οικονομία, δηλώνει ότι αυτή είναι κύκλος, με χρονική διάρκεια γύρω στα 7 χρόνια, κάνοντας παράλληλα τις δικές του εκτιμήσεις, για την κυπριακή οικονομία.

«Η προηγούμενη κρίση ήταν το 2013. Αρα θα συνεχίσει να ανεβαίνει μεχρι το 2020. Το real estate παει κάλά, ο τουρισμός πάει καλά. Βλέπω το μέλλον της Κυπρου με αισιοδοξία», είπε.

Μάλιστα την ίδια στιγμή δίνει τη δική του συμβουλή στους Κύπριους επιχειρηματίες.

Ο Στέλιος Χ''Ιωαννου αναχωρεί αύριο στην Αθηνα, όπου θα ανακοινώσει χορηγία άμεσων προσωπικών επιδομάτων στους κοντινότερους συγγενείς αυτών που χάθηκαν στις πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική

Keywords
Τυχαία Θέματα