Ο Ρονάλντο έδειξε στον διαιτητή να… φορέσει γυαλιά (vid)

Έξαλλος με τον διαιτητή του αγώνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης έγινε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος του έδειξε χαρακτηριστικά να βάλει γυαλιά προκειμένου να βλέπει καλύτερα.

Με 1-0 ηττήθηκε στο «Ολντ Τράφορντ», από την Ατλέτικο Μαδρίτης  η Μάντστεστερ Γιουνάιτεντ, αποτέλεσμα που την αφήνει εκτός της συνέχειας του Champions League.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ολοκλήρωσε τον αγώνα, χωρίς να έχει ούτε μία τελική προσπάθεια, κάτι που συμβαίνει για τρίτη φορά στην καριέρα

του. Στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων» έχουν έντονα παράπονα από την διαιτησία , καθώς υποστηρίζουν πως έγινε φάουλ στον Ελάνγκα  στην φάση του γκολ του Λόντι.

Χαρακτηριστική είναι η χειρονομία που έκανε ο Ρονάλντο στον διαιτητή, ο οποίος του έδειξε να βάλει γυαλιά, προκειμένου να βλέπει καλύτερα ενώ παράλληλα του έλεγε διάφορα γαλλικά εκείνη την στιγμή.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως είναι η πρώτη χρονιά, που ο Πορτογάλος άσος θα τελειώσει μια χρονιά χωρίς να έχει κατακτήσει κάποιο τρόπαιο, κάτι το οποίο είχε να συμβεί από την περίοδο 2009-10 όταν και αγωνιζόταν στην Ρεάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρονάλντο,ronalnto