Ο Ριτσάρλισον καλεί τον Νέρες στην Έβερτον

Ο Ριτσάρλισον μαζί με τον Ντέιβιντ Νέρες είναι τα ανερχόμενα αστέρια της Εθνικής Βραζιλίας,κάτι που το δείχνει η παρουσία τους στη βασική εντεκάδα στα δύο άκρα της επίθεσης στον αγώνα με τη Βολιβία για το Κόπα Αμέρικα.

Ο Ριτσάρλισον αποκτήθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι από την Έβερτον με το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ,κάνοντας μια πολύ καλή σεζόν στην Αγγλία.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός μετά τον αγώνα με τη Βολιβία,με αντικείμενο αναφοράς

την συνύπαρξη του με τον Ντέιβιντ Νέρες στην εντεκάδα, μίλησε για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν στην Έβερτον και επισήμανε στον συμπαίκτη του στην Εθνική πως οι πόρτες είναι ανοιχτές.

"Έχω ακούσει τα σενάρια που ακούγονται και έχω ήδη μιλήσει μαζί του.Είπα στο Νέρες ότι οι πόρτες είναι ανοιχτές και πως αυτό θα μας βοηθούσε πολύ αν ερχόταν.Ελπίζω να έρθει, θα είναι ευπρόσδεκτος στην ομάδα.Τον γνωρίζω από τότε που αγωνιζόμασταν στη Εθνική κάτων των 20 και είναι ένα παιδί που περνούσα πολύ καλά μαζί του".

Στο συγκεκριμένο θέμα τοποθετήθηκε και ο παίκτης του Άγιαξ αναφέροντας πως κοιτάει να παίζει μπάλα και τα θέματα που αφορούν μεταγραφές τα αφήνει στον μάνατζερ του.

"Προσπαθώ να συγκεντρώνομαι στο γήπεδο και στη διοργάνωση που αγωνίζομαι.Τα μεταγραφικά θέματα τα αφήνω στον ατζέντη μου να τα χειριστεί αυτός.Βέβαι η Πρέμιερ Λιγκ είναι ενα πρωτάθλημα που με ενδιαφέρει.Είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο,πάντα ήθελα να παίξω εκεί,αλλά τα αφήνω όλα στα χέρια του Θεού",επισήμανε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα