Ο Ράνγκνικ αρνείται ότι έχει ρήτρα για την απόκτηση του Χάαλαντ

Ο Ραλφ Ράνγκνικ αρνήθηκε ότι έχει ρήτρα η οποία θα λάβει πολλά εκατομμύρια ευρώ σε περίπτωση που ο Έρλινγκ Χάαλαντ υπογράψει στους «κόκκινους διαβόλους».

Ο Γερμανός τεχνικός παρουσιάστηκε κι επίσημα από τους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στη συνέντευξη Τύπου, όπως είναι λογικό, αρκετοί ήταν αυτοί οι οποίοι τον ρώτησαν για τους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας και συγκεκριμένα για τον Έρλινγκ Χάαλαντ.

Πριν από μερικές ημέρες, στην Αγγλία είχε

κυκλοφορήσει το σενάριο ότι σε περίπτωση που ο Νορβηγός επιθετικός υπογράψει στη Γιουνάιτεντ, τότε ο Ράνγκνικ θα λάβει ένα υψηλό μπόνους. Υπενθυμίζεται ότι ο νέος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων», ήταν αυτός που τον απέκτησε στην Σάλτσμπουργκ τον Ιανουάριο του 2019 και ουσιαστικά ο πρώτος άνθρωπος που διέκρινε το ταλέντο του.

Από την πλευρά του πάντως, όταν ρωτήθηκε, ο Ράνγκνικ διέψευσε το συγκεκριμένο σενάριο με το υψηλό μπόνους, λέγοντας πως είναι ευχαριστημένος με τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει το υπάρχον ρόστερ της Γιουνάιτεντ.

«10 εκατομμύρια λίρες για τον Χάαλαντ, 10 εκατομμύρια για τον Κιλιάν Μπαπέ, 10 εκατομμύρια για τον Λεβαντόφσκι και 10 εκατομμύρια για τον Τζόσουα Κίμιχ. Αυτό προφανώς δεν έχει νόημα. Δεν υπάρχει τέτοια ρήτρα στο συμβόλαιό μου. Ούτε έχει νόημα να κάνω εικασίες για νέες υπογραφές τώρα. Ο Χάαλαντ είναι ένας φανταστικός παίκτης. Τον ξέρω πολύ καλά γιατί έχω γνωρίσει πολλούς ανθρώπους από την Σάλτσμπουργκ όταν δούλευα εκεί. Συμμετείχα επίσης στη μεταγραφή του από τη Μόλντε στη Σάλτσμπουργκ. Τώρα όλοι ξέρουν τι είδους παίκτης είναι, αλλά μερικά χρόνια τον ήξεραν μόνο δυο άνθρωποι.

Πηγή: gazzetta.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα