«Ο Ράγιος είναι μια χαρά, είναι ήρεμος»

Ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ευγένιος Χαμπουλλάς, μίλησε στο Sport 1 για τα θέματα που αφορούν την ομάδα και αναφέρθηκε στο θέμα που προέκυψε με τον Ράγιος στο Ισραήλ και την απόφαση του δικαστηρίου για πρόστιμο (η πρώην ομάδα του Ισπανού και ο ίδιος καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο ενός εκατομμυρίου ευρώ).

Ο κ. Χαμπουλλάς δήλωσε: 

«Έχω μιλήσει με τον Ρούμπεν. Είναι πρωτοφανής απόφαση. Τον έχω ρωτήσει αν χρειάζεται κάποια βοήθεια. Μου είπε "όχι". Θα γίνει έφεση εκ μέρους της ομάδας του. Αφορά την ομάδα του και όχι τον Ράγιος. Το 80%

αφορά την ομάδα. Νομίζω πως θα πέσει η απόφαση. Ο Ράγιος είναι μια χαρά, είναι ήρεμος. Δεν τον απασχολεί. Είναι ένας εξαίρετος επαγγελματίας και πολύ καλό παιδί. Έχω την εντύπωση πως κάποιοι τίτλοι που έχουν σχέση με αυτή την υπόθεση, ήταν εσκεμμένα λανθασμένοι για να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Και βάζω τελεία.

Πόσο πιο σαφής να γίνω; Καταρχάς πριν να βάζεις για μια δικαστική απόφαση, πρέπει να διαβάζεις τι γράφει μέσα και να ενημερώνεσαι. Διάβασα πως ο Ράγιος θα κληθεί να πληρώσει ένα εκατομμύριο. Είναι παντελώς λανθασμένο. Είναι λανθασμένη η εικόνα που έχει δοθεί για τον Ράγιος. Η απόφαση δεν έχει κλείσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα