«Ο πρώτος που θα ικανοποιηθεί θα είναι ο Νίκος Κίρζης, όταν...»

Για την προετοιμασία στη Σλοβακία, τους νεοφερμένους και τους αποχωρούντες, τα εισιτήρια διαρκείας και τον Ατίλα Σάλαϊ τοποθετήθηκε ο Φανούριος Κωνσταντίνου.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για...

…τον Γιούρτσεβιτς και τη Σλοβακία: «Δευτέρα πρωί θα ανακοινωθεί η αποστολή και θα αναχωρήσουμε για τη Σλοβακία.

Προσδοκούμε να δικαιώσει τις συστάσεις που τον συνοδεύουν ο Γιούρτσεβιτς είναι υποσχόμενος αριστερός μπακ. Από εκεί και πέρα, καθρέφτης είναι το γήπεδο για όλους».

…τους Μπα και Γιόστεν: «Δεν ήταν επιτυχής η μεταξύ μας συνεργασία και αποχωρεί. Ο Γιόστεν διατηρεί συμβόλαιο και απουσιάζει με άδεια της ομάδας και αυτά είναι τα δεδομένα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα. Τα ευκόλως νοούμενα παραλείπονται…».

…τα φιλικά: «Τα φιλικά μας στη Σλοβακία θα ανακοινωθούν το απόγευμα. Πέραν από αυτό με την Πάφος FC. Μεταξύ 10-12 Αυγούστου θα έχουμε φιλικό και με τη Δόξα και θα επιδιώξουμε να προγραμματίσουμε κι άλλο για καλύτερη ομοιογένεια της ομάδας και με τη νέα σεζόν θα επανέλθει εκεί που τις αρμόζει η ομάδα».

…το αν είναι ευχαριστημένοι στον Απόλλωνα από τις μεταγραφές: «Αυτή την απάντηση θα σας τη δώσω τον ερχόμενο Μάιο. Οι κ.κ. Παπαϊωάννου και Αντόνε έχουν δει σίγουρα κάτι σε όσους παίκτες αποκτήθηκαν και καθρέφτης είναι το γήπεδο για όλους».

…τις επαφές που γίνονται για απόκτηση τερματοφύλακα και ακραίων επιθετικών: «Θα περιμένουμε. Θα πάρει κάποιο χρόνο. Δεν είναι εύκολες περιπτώσεις και αυτό δεν σημαίνει πως είναι γνωστά ονόματα σε εμάς και όταν γίνουν αυτά που πρέπει θα προχωρήσουμε σε ανακοινώσεις».

…τον Αττίλα Σάλαϊ: «Περιμένουμε και εμείς να δούμε τι θα γίνει… Όταν προκύψει κάτι, ο πρώτος που θα ικανοποιηθεί θα είναι ο Νίκος Κίρζης που έκανε την επένδυση, πλήρωσε και τον αγόρασε από την ομάδα του στην Ουγγαρία».

…τα διαρκείας: «Πλησιάζουμε το φράγμα των 3.000 ένας εκπληκτικός αριθμός, αν υπολογίσουμε ότι δεν υπάρχουν επίσημα παιχνίδια. Είναι εντυπωσιακός ο κόσμος του Απόλλωνα και ευελπιστούμε σε ένα ΑΛΦΑΜΕΓΑ γεμάτο, καμίνι, να ξεπεράσουμε τον περσινό αριθμό».

…το ενδεχόμενο επιπλέον αποχωρήσεων ή παραχώρησης κάποιων παικτών: «Δεν πρέπει να προτρέχουμε, να περάσουν όλοι από την αξιολόγηση του Αντόνε και θα δούμε με την επιστροφή».

Keywords
Τυχαία Θέματα