Ο πρώτος φετινός αντίπαλος του Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κάνει επιτέλους πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν και πρώτος του σταθμός είναι το Ντουμπάι, που τον «δέχεται» παρότι είναι ανεμβολίαστος.

Μετά την πρωτοφανή περιπέτειά του στη Μελβούρνη και την αναγκαστική απόσυρσή του από το Australian Open, ο 34χρονος Σέρβος ξεκινάει την «εκστρατεία» του για το 2022 και ο πρώτος του αντίπαλος είναι ο Ιταλός Λορέντζο Μουζέτι, No.57 στον κόσμο.

Ούτε, όμως, ο δεύτερος γύρος είναι τόσο εύκολος για τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο,

καθώς θα παίξει με τον νικητή του αγώνα ανάμεσα στον Άλεξ Ντε Μινόρ και τον Καρέν Χατσάνοφ. Στα προημιτελικά ο πιθανότερος αντίπαλος είναι ο Ισπανός Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ, ενώ στα ημιτελικά λογικά θα έχει καναδικό εμπόδιο, δηλαδή έναν εκ των Ντένις Σαποβάλοφ, Φίλιξ Οζέ Αλιασίμ.

Στο κάτω μέρος του ταμπλό βρίσκονται οι Αντρέι Ρούμπλεφ, Χούμπερτ Χούρκατς, Γιάνικ Σίνερ και Άντι Μάρεϊ, τους οποίους μπορεί να βρει ο Τζόκοβιτς μόνο στον τελικό.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, πως ο Νόλε κινδυνεύει να χάσει το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ μετά το Ντουμπάι ακόμα και αν κερδίσει τον τίτλο. Θα εξαρτηθεί από την πορεία του Ρώσου στο Ακαπούλκο, όπου αγωνίζεται και ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζόκοβιτς,tzokovits