Ο Πρόεδρος της Βουλής ολοκληρώνει τις επαφές του στο Πεκίνο

Με συνάντηση που θα έχει την Παρασκευή το πρωί με τον Πρόεδρο της Λαϊκής Πολιτικής Συμβουλευτικής Διάσκεψης της Κίνας Wang Yang ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, και η αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει κατά την επίσκεψή του στην Κίνα, ολοκληρώνουν τις επαφές τους στο Πεκίνο, από όπου και θα αναχωρήσουν στη συνέχεια για την πόλη Σεντζέν.



Την Πέμπτη το απόγευμα ο Πρόεδρος της Βουλής

και η αντιπροσωπεία επισκέφθηκαν στην κινεζική πρωτεύουσα την έκθεση για τα Μεγάλα Επιτεύγματα της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας από την ίδρυσή της, δηλαδή τα τελευταία 70 χρόνια, καθώς και τον Ναό του Ουρανού, όπου και ξεναγήθηκαν, ενώ το βράδυ παρακάθισαν σε δείπνο που παρέθεσε η Πρεσβεία της Κύπρου στην Κίνα.

Μετά την άφιξη στην πόλη Σεντζέν, η κυπριακή κοινοβουλευτική αποστολή, που πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κίνα με πρόσκληση του Εθνικού Λαϊκού Κογκρέσου της χώρας θα συναντηθεί, την Παρασκευή το απόγευμα, με τον Πρόεδρο του επαρχιακού Λαϊκού Κογκρέσου Luo Wenzhi.

Την αντιπροσωπεία αποτελούν οι βουλευτές Νίκος Τορναρίτης, Γεώργιος Τ. Γεωργίου, Χριστάκης Τζιοβάνης, Γεώργιος Προκοπίου, Ηλίας Μυριάνθους και Μιχάλης Γιωργάλλας. Στην αποστολή συμμετέχει, επίσης, ο Νικόλας Θεοχαρίδης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Προώθησης Επενδύσεων (CIPA).

Στην πόλη Σεντζέν καθώς και στην πόλη Γκουαγκτζού, στην οποία η αντιπροσωπεία θα μεταβεί στη συνέχεια, την κυπριακή αποστολή θα συνοδεύει ομάδα Κυπρίων επιχειρηματιών.

Η αντιπροσωπεία που έφθασε στην Κίνα στις 4 Νοεμβρίου, ξεκινώντας την επίσκεψή της από τη Σαγκάη, θα επιστρέψει στην Κύπρο στις 13 του μήνα.
 

Keywords
Τυχαία Θέματα