Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέλαβε την Ετήσια Έκθεση ΚΟΑΠ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών, αναφέροντας ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας παρέλαβε την Ετήσια Έκθεση.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

Η καθιερωμένη παράδοση της ετήσιας έκθεσης 2016 του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Προεδρικό Μέγαρο. Την Έκθεση στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη παρέδωσε ο Επίτροπος Αγροτικών Πληρωμών κ. Τίμης Ευθυμίου, στην παρουσία του Βοηθού Επιτρόπου κ. Ανδρέα Ευαγγέλου και της Διευθυντικής Ομάδας του ΚΟΑΠ.

Κατά

την παράδοση, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί για το σχέδιο δράσης του Οργανισμού και την ανάγκη αναδιάρθρωσής του, ώστε να γίνει ακόμα πιο αποτελεσματικός, καθώς και για το όραμα του ΚΟΑΠ να καταστεί ένας από τους αποτελεσματικότερους Οργανισμούς στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με εκτόπισμα που θα ξεπερνά εκείνο που αναλογεί στο μέγεθος της Κύπρου. Ο Επίτροπος, σημείωσε ότι ο Οργανισμός θα συνεχίσει να επιτελεί το έργο του υπεύθυνα, αποδοτικά και ανεπηρέαστα, με μόνο γνώμονα τη διασφάλιση των διαχρονικών συμφερόντων των αγροτών και της κυπριακής γεωργίας στο σύνολό της.

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ενημερώθηκε, επίσης, από τον Επίτροπο ότι ξεκίνησε η καταβολή προς τους δικαιούχους των εκταρικών επιδοτήσεων για το 2017, οι οποίες έχουν ήδη καταβληθεί στο 95% των αιτήσεων και ανέρχονται στα 40 εκατομμύρια ευρώ. Προσπάθεια του Οργανισμού, σημείωσε, παραμένει η καταβολή όλων των επιδοτήσεων σε όλους τους δικαιούχους εντός του μήνα.

Όλο το προσωπικό του Οργανισμού εργάζεται άοκνα, ούτως ώστε να επιτευχθεί ο στόχος για τις καταβολές των επιδοτήσεων, σύμφωνα με το όραμα του ΚΟΑΠ, το οποίο είναι έγκαιρες και έγκυρες πληρωμές προς τον Κύπριο αγρότη.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, από την πλευρά του, συνεχάρη τα μέλη του Οργανισμού για το σημαντικό έργο που επιτελούν και ανέφερε ότι η Κυβέρνηση Αναστασιάδη θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του Κύπριου αγρότη.

Keywords
Τυχαία Θέματα