«Ο πρόεδρος μου είπε πως δεν απολάμβανε το ποδόσφαιρο πριν έλθω εγώ»

Από την επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία η ΑΕΚ δεν λειτούργησε με το μοντέλο του αθλητικού διευθυντή μόνο σε μια σεζόν: το 2012/13, όταν στην άκρη του πάγκου της καθόταν ο Ραν Μπεν Σιμόν.

Ο Ισραηλινός τεχνικός οδήγησε την ομάδα στο α’ γκρουπ των πλέι οφ και εν τέλει στην τέταρτη θέση, η οποία έβαλε ξεκάθαρα θετικό πρόσημο στη θητεία του στους Λαρνακείς, έστω κι αν δεν εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Επτά χρόνια μετά την αποχώρησή του από τους «κιτρινοπράσινους»

ο μέχρι πρότινος ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Κύπρου προέβη σε μια αποκάλυψη, η οποία περιείχε και το μεγάλο του παράπονο από την ΑΕΚ.

«Είχα μια καταπληκτική πρώτη σεζόν στην ΑΕΚ (2012-13) με πρόεδρο τον Κώστα Μιχαηλίδη. Σε κάποια στιγμή ήρθε η πρόταση από την Μακάμπι Χάιφα και ήθελα να πάω», αποκάλυψε ο 50χρονος τεχνικός στην ιστοσελίδα walla.

«Έπρεπε να πάω, αλλά ο πρόεδρος της ΑΕΚ μού είπε να μείνω. Για να με πείσει, μου έδωσε τον πιο καταπληκτικό λόγο που μου έδωσαν ποτέ και μού είπε πως δεν απολάμβανε το ποδόσφαιρο πριν έρθω εγώ στην ΑΕΚ. Η απόφαση μου να μην πάω στην Μακάμπι Χάιφα ήταν ένα μεγάλο λάθος. Υποσχέθηκα στον Γιάνκελα ότι 99% θα πήγαινα και ότι 1% δεν θα πήγαινα. Λίγους μήνες μετά, η ΑΕΚ δεν μου έδωσε ό,τι θα έπρεπε».

Keywords
Τυχαία Θέματα