Ο πρίγκιπας Χάρυ «καρφώνει» Γουίλιαμ και Κέιτ για στολή Ναζί:«Γελούσαν δυνατά»

Ο πρίγκιπας Χάρι με εντυπωσιακό τρόπο ρίχνει μέρος της ευθύνης για το σκάνδαλο της ναζιστικής στολής του στον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ, και την κουνιάδα του, Κέιτ Μίντλετον, στα νέα του απομνημονεύματα, λένε πηγές στο Page Six. Ο Δούκας του Sussex θα ισχυριστεί ότι ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας «ξέσπασαν από τα γέλια» όταν τον είδαν ντυμένο για το πάρτι του 2005.

Ο Χάρι ήταν 20 ετών όταν η εφημερίδα The Sun δημοσίευσε μια

πρωτοσέλιδη φωτογραφία του ντυμένο σαν στρατιώτης των Ναζί με ένα κόκκινο περιβραχιόνιο ζωγραφισμένο με μια μεγάλη σβάστικα.

Η φωτογραφία τραβήχτηκε σε ένα πάρτι με κοστούμια με θέμα "Native and Colonial", όπου ο William ήταν επίσης καλεσμένος και ήταν ντυμένος λιοντάρι.
Σε ένα τμήμα του βιβλίου, που έχει στην κατοχή του το Page Six, ο Χάρι γράφει σχετικά με την επιλογή της στολής, αποκαλύπτοντας ότι ήταν μια ανατροπή ανάμεσα σε δύο κοστούμια: μια στολή πιλότου ή μια ναζιστική στολή.

«Τηλεφώνησα στον Γουίλι και την Κέιτ, ρώτησα τι πιστεύουν. Ναζιστική στολή, είπαν», γράφει ο Χάρι, προσθέτοντας ότι όταν πήγε σπίτι και τους τη δοκίμασε. «Ξέσπασαν και οι δύο. Χειρότερο από το κοκαλιάρικο ντύσιμο του Willy! Πολύ πιο γελοίο! Αυτό, πάλι, ήταν το ζητούμενο».

Ο Χάρι, τώρα 38 ετών, αναμένεται να μιλήσει για πρώτη φορά σε λεπτομέρειες σχετικά με τη συνάντησή του με τον μεγαλύτερο αδερφό του μετά την καταιγίδα που ακολούθησε. Άλλες πηγές επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει επίσης ένα «καλό κομμάτι» τόσο για την Κέιτ όσο και για τη θετή του μητέρα, τη βασίλισσα σύζυγο Camilla Parker-Bowles.


Ο  Δούκας του Σάσεξ αποκάλεσε προηγουμένος το ναζιστικό περιστατικό «ένα από τα μεγαλύτερα λάθη στη ζωή μου».

Ο βασιλικός ιστορικός Ρόμπερτ Λέισι είχε γράψει προηγουμένως ότι το πρώτο σημάδι ταραχής μεταξύ των αδελφών ήρθε όταν ο Χάρι αναγκάστηκε να υποστεί το μεγαλύτερο βάρος της δημόσιας οργής για τη ναζιστική φορεσιά του - παρόλο που ο Γουίλιαμ βοήθησε στην επιλογή της στολή.

And in another apparent leak of Prince Harry’s book Spare, he was it was William and Kate Middleton who told him to wear THAT Nazi costume all those years ago … https://t.co/Z2DqaLKKZL

— Chris Ship (@chrisshipitv) January 5, 2023

«Ο Χάρι διάλεξε το κοστούμι του σε συνδυασμό με τον μεγαλύτερο αδερφό του - τον μελλοντικό βασιλιά Γουίλιαμ Ε', τότε 22, που είχε γελάσει μέχρι το Χάιγκροουβ (εξοχική κατοικία του Καρόλου) με τον μικρότερο αδερφό που υποτίθεται ότι ήταν καθοδηγητής - και μετά. στο πάρτι μαζί», έγραψε ο Lacey στο βιβλίο του 2020 «Battle of Brothers».

Μίλησε για το πώς ο Χάρι άρχισε να νιώθει αποξενωμένος από την οικογένειά του μετά το περιστατικό, όπως έλεγε το βιβλίο: «Ο νεαρός πρίγκιπας άρχισε να επαναξιολογεί τη συμμετοχή του μεγαλύτερου αδελφού του και το άδικο της επακόλουθης εμφάνισης του Γουίλιαμ μυρίζοντας τριαντάφυλλα».

«Έκανε τον Χάρι να αισθάνεται αγανακτισμένος και ακόμη και αποξενωμένος», έγραψε ο Λέισι προσθέτοντας «Για πρώτη φορά, η σχέση τους υπέφερε πραγματικά και μετά βίας μιλούσαν», είπε ένας πρώην βοηθός στο Lacey. «Ο Χάρι αγανακτούσε το γεγονός ότι ο Γουίλιαμ ξέφυγε τόσο ελαφρά».

Τα επόμενα χρόνια προκάλεσαν "no speaks" μεταξύ του ζευγαριού, καθώς ο Χάρι αγανακτούσε επανειλημμένα να τον βάφουν ως τον "κωμικό τύπο της πτώσης" στον "λαμπερό ήρωα" του αδερφού του, ισχυρίστηκε το βιβλίο.

Επομένως, δεν ήταν η γυναίκα του Χάρι που ήταν η ώθηση για τα θέματα με τον Χάρι και την οικογένειά του, έγραψε ο Λέισι.

Keywords
Τυχαία Θέματα