Ο πλέον γνωστός Κύπριος κινδυνεύει με αγωγή 50 εκατ. (pic)

Ο Οργανισμός Τραμπ ετοιμάζει την αντεπίθεση του στην υπόθεση του ξενοδοχείο στον Παναμά, μετά την αφαίρεση του ονόματος «Τραμπ» από τον Κύπριο επιχειρηματία Ορέστη Φιντικλή.

Να θυμίσουμε ότι στις 5 Μαρτίου τα γράμματα T-R-U-M-P είχαν αφαιρεθεί από την είσοδο του ξενοδοχείου Trump Ocean Club, που βρίσκεται στον Παναμά.

Ο Κύπριος επιχειρηματίας και κάτοχος του μεγαλύτερου μεριδίου του συγκροτήματος μετονόμασε το ξενοδοχείο σε The Bahia Grand, αναφέροντας ότι οι

Αρχές του Παναμά του έδωσαν τη συγκατάθεση στο να βγάλει τον Οργανισμό Τραμπ από τη διαχείριση του ξενοδοχείου.

Σε ανακοίνωση που επικαλείται η DailyMail αναφέρει ότι το ξενοδοχείο βρίσκεται υπό νέα διεύθυνση, με κύριους στόχους να "διαφυλάξει τα συμφέροντα" των 240 υπαλλήλων του και των ιδιόκτητων μονάδων εντός του ξενοδοχείου, καθώς και να τιμήσει όλες τις προηγούμενες και μελλοντικές δεσμεύσεις σε πελάτες και προμηθευτές.

Όμως, ο Οργανισμός Τραμπ δεν δέχεται τη δικαστική απόφαση και επιμένουν ότι έχουν δικαίωμα στη διαχείριση του ξενοδοχείου, ενώ η διαφωνία με τον Κύπριο επιχειρηματία έχει επιλυθεί κατά τον ισχυρισμό τους.

Σύμφωνα με την DailyMail ο Οργανισμός Τραμπ φαίνεται να ανέφερε ότι «θα κάνουμε όλα τα νομικά διαβήματα ώστε όχι μόνο να αποκαταστήσουμε το όνομα Τραμπ στο ξενοδοχείο αλλά και να λάβουμε αποζημίωση για όλες τις ζημιές που προκάλεσαν αυτά τα καταχρηστικά και νομικά μέτρα». Οι New York Times μάλιστα αναφέρουν ότι ο Οργανισμός ήδη έχει καταθέσει αγωγή κατά του Φιντικλή 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Το επίμαχο κτίριο των 72 ορόφων διαθέτει περισσότερα από 1.000 δωμάτια, καθώς και διαμερίσματα, καζίνο, καταστήματα, σπα και ακόμη και μια μικρή ιδιωτική παραλία.

Το ξενοδοχείο και τα περισσότερα από τα διαμερίσματα αγοράστηκαν πέρυσι από τον Φιντικλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα