Ο Πηλακούτας μίλησε για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση

Ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για την νίκη κόντρα στην ΕΝΠ, για την διαιτησία αλλά και για τον αγώνα με την Πάφο που ακολουθεί. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το παιχνίδι με την ΕΝΠ:

«Ήταν ένα παιχνίδι που μας αφήνει πλήρως ικανοποιημένους για το αποτέλεσμα και την εμφάνιση. Θα μπορούσε να ήταν πιο εύκολο, βρήκαμε πολλές

ευκαιρίες. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο είχαμε επιθετικό μονόλογο. Το γκολ άργησε, ήρθε στην εκπνοή. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΕΝΠ βρήκε το γκολ της ισοπαλίας, χωρίς να δημιουργήσει πολλές ευκαιρίες. Το θετικό για μας ήταν ότι αντιδράσαμε και μπορούσαμε να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Βλέπουμε να μεγαλώνουν τα καλά διαστήματα. Σαφώς, υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, όμως η εικόνα που έβγαλε η ομάδα αφήνει ικανοποιημένο τον προπονητή και τον κόσμο».

Για το ότι η ομάδα πήρε την πρώτη νίκη:

«Είμαστε καινούργια ομάδα, χρειαζόμαστε χρόνο. Είναι σημαντικό να παίρνεις τους βαθμούς μέχρι να συμβεί αυτό».

Για την απουσία συνεχόμενων αγώνων:

«Ο προπονητής ξέρει πολύ καλύτερα πόσο σημαντικό είναι να δίνονται συνεχόμενα παιχνίδια».

Για τη διαιτησία:

«Θα μπορούσαμε κι εμείς να έχουμε τα δικά μας παράπονα για την χρήση της κίτρινης κάρτας. Κερδίσαμε δύο πέναλτι και πολλά φάουλ έξω από την περιοχή. Η εικόνα του αγώνα ήταν τόσο ξεκάθαρη ως προς το ποιος δικαιούταν να κερδίσει που δεν ασχοληθήκαμε με αυτό το κομμάτι».

Για το παιχνίδι με την Πάφο:

«Είναι πολύ ποιοτική ομάδα. Πιθανόν να τερματίσει μέσα στην πρώτη εξάδα και δεν αποκλείεται και ακόμα ψηλότερα. Είναι δύσκολος αντίπαλος, όμως όλα τα παιχνίδια έχουν βαθμό δυσκολίας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τις απαιτήσεις κάθε αγώνα».

Για τον κόσμο:

«Υπάρχει μεγάλη ανυπομονησία. Γεμίσαμε την κερκίδα και στο Τσίρειο και στο Τάσος Μάρκου. Ευχαριστούμε τον κόσμο και τους οργανωμένους που βρέθηκαν σε μια προπόνηση και στην άφιξη της αποστολής στο γήπεδο. Είναι ιδιαίτερη στιγμή το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι και το περιμένουμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα