Ο Πιέρος βλέπει Αγγλία και... ΑΠΟΕΛ

Για το μέλλον του ίδιου και την συνέχεια του κυπριακού πρωταθλήματος τοποθετήθηκε ο Πιέρος Σωτηρίου στην εκπομπή του ΡΙΚ2 «Γκολ και Θέαμα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του διεθνούς επιθετικού για...

...την αποθέωση από τους οπαδούς της Κοπεγχάγης: «Για να είμαι ειλικρινής, ήταν η πρώτη φορά που έχω εκπλαγεί. Έκανα προθέρμανση και άκουγα το όνομά μου. Περίμενε ο κόσμος να μπω στο γήπεδο. Μπαίνοντας μέσα ήξερα ότι θα βοηθούσα την ομάδα μου να κερδίσει, άσχετα αν θα σκόραρα εγώ ή κάποιος άλλος. Έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε».

...το αν είναι έτοιμος για μεταγραφή: «Κάθε χρόνο, όποτε

ανεβάζω στροφές, συνέχεια υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από κάποιες ομάδες. Όμως το ενδιαφέρον δεν είναι τίποτα, πρέπει να έρθει η πρόταση. Αν συνεχίσω να δουλεύω σκληρά όπως τώρα και έρχονται τα γκολ, γιατί να μην έρθει και μία καλή πρόταση από μεγάλο πρωτάθλημα;».

...το πού θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του: «Οι προσδοκίες μου είναι ψηλές. Θα επιλέξω την Αγγλία. Το ξέρω πως είναι πολύ δύσκολο, αλλά θέλω να παίξω στην Αγγλία, χωρίς φυσικά να μειώνουμε τα άλλα πρωταθλήματα».

...το κυπριακό πρωτάθλημα: «Έχω διαβάσει σε διάφορα sites ότι είμαι γκαντέμης, γιατί έχασε και ο ΑΠΟΕΛ και ο Ολυμπιακός το Σαββατοκύριακο που πήγα και τους είδα. Δεν θα ξαναπάω (γέλια). Ο ΑΠΟΕΛ είναι το φαβορί για το πρωτάθλημα, αλλά εφέτος υπάρχουν πολύ καλές ομάδες όπως η Ανόρθωση, η Ομόνοια, βλέπουμε τον Απόλλωνα να ανεβαίνει. Θα υπάρχει ανταγωνισμός μέχρι το τέλος. Πιστεύω ότι ο ΑΠΟΕΛ με τις κατάλληλες κινήσεις θα ανακάμψει μετά την διακοπή. Το έκανε πάρα πολλές φορές και γιατί όχι να το κάνει και εφέτος».

Keywords
Τυχαία Θέματα