Ο πεζοπόρος Αλέξης Σοφοκλέους περπατάει για τις Ηρωίδες του καρκίνου του μαστο

Ο Αλέξης Σοφοκλέους, εθελοντής και πεζοπόρος, περπατάει για τις Ηρωίδες του Καρκίνου του μαστού σε Αθήνα και Κύπρο!

Ο εθελοντής-πεζοπόρος Αλέξης Σοφοκλέους περπατάει σε Αθήνα και Κύπρο για τις Ηρωίδες του καρκίνου του μαστού, πιστός στα μηνύματα αλληλεγγύης και ενσυναίσθησης που θέλει να μας μεταφέρει.

Στην

Αθήνα, επί 4 μέρες από την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 16 Οκτωβρίου το κάθε βήμα του ήταν βήμα ελπίδας, δύναμης και στήριξης στις γυναίκες της ζωής μας, για 82 ολόκληρα χιλιόμετρα συνολικά με συνοδεία την KTM Hellas Club!

Όλη η Ομάδα του Celebrate Your Scars Athens καθώς και οι γυναίκες που συμμετείχαν στη Γιορτή δωρεάν αναδόμησης θηλής στην Αθήνα είχαν τη τιμή να τον υποδεχθούν στον τερματισμό του με μεγάλη αγκαλιά και να τον βραβεύσουν για τη μεγάλη δύναμη ψυχής του.

Εκεί παρέλαβε και τη προσωποποιημένη φανέλα με την οποία θα πάει βήμα-βήμα για το Celebrate Your Scars στη Κύπρο. Η διαδρομή στη Κύπρο έχει αφετηρία στις 22 Οκτωβρίου απο Κέντρο Μαστού - Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας στις 15:30, και θα τερματίσει στη γιορτή του Celebrate Your Scars στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Πλαστικής Χειρουργικής EIPS στις 17:30 την ίδια μέρα.

O Αλέξης Σοφοκλέους κατάφερε να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που περπάτησε τα 30 νησιά των Κυκλάδων σε 30 ημέρες. Κατάφερε να περπατήσει ολάκερη την περίμετρο της Κύπρου, συμπεριλαμβανομένων των κατεχομένων, σε 29 μέρες με συνολική απόσταση 740χλμ. Οι πεζοπορίες εντάσσονται μέσα στην μεγάλη δραστηριότητα «Βήμα-Βήμα την Κύπρο» που ξεκίνησε το 2020 και ακολούθως με 33 φιλανθρωπικές και κοινωνικές πεζοπορίες όπου ενισχύθηκε το έργο πολλών ΜΚΟ.

Με αυτές τις δραστηριότητες ο Αλέξης Σοφοκλέους προτάθηκε για το βραβείο του Ευρωπαίου Πολίτη 2021 και έτυχε μεγάλης προβολής από ΜΜΕ ως επίσης και του Euronews.

Την μοναδική αυτή δραστηριότητα μπορεί κανείς να την ακολουθεί μέσω της σελίδας «ΒήμαΒήμα την Κύπρο» στο facebook με οπτικοακουστικό και φωτογραφικό υλικό που ο εθελοντήςπεζοπόρος θα αναρτά καθημερινά.

Keywords
Τυχαία Θέματα