Ο Πεδρόσα έξαλλος με τον Ρόσι!

Ο μικρόσωμος Ισπανός είναι έξαλλος. Μιλάει στους δημοσιογράφους κουνώντας τα χέρια του και κάνοντας γκριμάτσες. Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο. Τα έχει με τον Ρόσι που τον έκλεισε στην ευθεία. «Θα μπορούσε να γίνει ένα τρομερό ατύχημα. Αν ακουμπούσαμε με 300, θα πέφταμε και οι δύο. Με έκλεισε στην ευθεία. Κάποια στιγμή τα τιμόνια μας απείχαν λιγότερο από 2 εκατοστά. Μπόρεσα και πέρασα ανάμεσά του και στο όριο της πίστας. Πάτησα μάλιστα την λευκή γραμμή. Δεν ήταν δίκαιη συμπεριφορά αυτή από έναν τόσο έμπειρο οδηγό. Θα μπορούσε να έχει γίνει ένα τρομερό ατύχημα δίχως λόγο.»

Ο

Πεδρόσα ολοκλήρωσε τον αγώνα κάνοντας τον ταχύτερο γύρο φτάνοντας μόλις οκτώ δέκατα πίσω από τον τιμ-μέιτ του μαρκ Μάρκεζ στον τερματισμό.

Θα μπορούσε να νικήσει; Ο ίδιος λέει: «Δυστυχώς έκανα πάρα πολλούς γύρους πίσω από τον Βινιάλες και έχασα πολύ χρόνο. Αργότερα και οι δύο βελτιώσαμε το ρυθμό μας και όταν τον πέρασα μπόρεσα πραγματικά να πιέσω για να πιάσω τους πρώτους. Ο Μαρκ βρισκόταν ήδη πολύ μπροστά και είχε έλεγχο, αλλά αισθανόμουν αρκετά δυνατός, γι 'αυτό είμαι πολύ χαρούμενος με την 2η θέση. Νομίζω ότι έκανα τον καλύτερο αγώνα μου σήμερα και είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα