Ο Ντίας προσπάθησε να πει στον Κλοπ για την Μπενφίκα αλλά δεν κατάλαβε λέξη!

Ο Γιούργκεν Κλοπ ερωτηθείς για το εάν ο Λουίζ Ντίας τού έδωσε στοιχεία για το παιχνίδι της Μπενφίκα, απάντησε αστειευόμενος πως δεν κατάλαβε λέξη απ' αυτά που του είπε.

Η Λίβερπουλ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μπενφίκα την Τρίτη (5/4, 22:00) για τα προημιτελικά του Champions League. Στη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (4/4) ο Γιούργκεν Κλοπ κατέθεσε την άποψή του για το παιχνίδι.

"Δεν σκέφτομαι την βελτίωσή

μας, αλλά να είμαστε κορυφαίοι στο παιχνίδι μας. Αυτό είναι το πλάνο για όλα τα παιχνίδι. Προσπαθείς να βελτιωθείς γενικά. Η Μπενφίκα ίσως να μην βρίσκεται στο σημείο που θέλει στο πρωτάθλημα, αλλά είναι ένας σκληρός αντίπαλος" ανέφερε συγκεκριμένα.

Όσο για το αν πήρε κάποια στοιχεία για τους αετούς από τον πρώην παίκτη της Πόρτο, τον Λουίζ Ντίας απάντησε αστειευόμενος: "Προσπάθησε, πριν από δέκα λεπτά, αλλά δεν κατάλαβα λέξη. Με τον Βίτορ Μάτος, τον Πεπ Λάιντερες και τους Ντιόγκο και Λουίζ έχουμε αρκετούς ειδικούς του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Αλλά κάνουμε ανάλυση, όπως πάντα, δεν χρειαζόμαστε κάποιες εσωτερικές ιστορίεας. Είχαμε κάποιες συναντήσεις με τα παιδιά".

Για την έκβαση της υπόθεσης της επέκτασης του συμβολαίου του Σαλάχ απάντησε: "Τα συμβαλλόμενα μέρη συζητούν και αυτό είναι που χρειάζομαι".

Τέλος για τις τέσσερις διοργανώσεις που συμμετέχει η ομάδα του ανέφερε: "Όλοι ξέρουμε πως μία αποτυχία, ένα μικρό στραβοπάτημα, και τουλάχιστον μία διοργάνωση μπορεί να χαθεί. Δεν είναι πρόβλημα για εσάς, είμαστε έτοιμοι για την επόμενη πρόκληση".

"He tried, 10 minutes long, but we didn't understand a word!"

Keywords
Τυχαία Θέματα