Ο Νικόλας Παπαδόπουλος καταδίκασε ανακήρυξη ψευδοκράτους

Το μέλλον και η ευρωπαϊκή προοπτική του συνόλου του κυπριακού λαού, διασφαλίζεται μόνο μέσα από την ύπαρξη και ενίσχυση της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ και υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Νικόλας Παπαδόπουλος, καταδικάζοντας την παράνομη ανακήρυξη του ψευδοκράτους.

«Με αφορμή τη σημερινή ημέρα, καταδικάζουμε την ανακήρυξη του κατοχικού ψευδοκράτους, καταδικάζουμε την κάθε προσπάθεια αναγνώρισης και αναβάθμισης του κατοχικού μορφώματος», ανέφερε σε σημερινή του δήλωση ο κ.

Παπαδόπουλος, καταδικάζοντας, ταυτόχρονα, «τα πανηγύρια και τις παράνομες υπερπτήσεις των τουρκικών μαχητικών αεροπλάνων, που ξυπνούν μνήμες του 1964 και του 1974».

Παράλληλα, ο υποψήφιος πρόεδρος ανέφερε πως «το μέλλον και η ευρωπαϊκή προοπτική του συνόλου του κυπριακού λαού, διασφαλίζεται μόνο μέσα από την ύπαρξη και ενίσχυση της Κυπριακής Δημοκρατίας».

«Επαναβεβαιώνουμε την αποφασιστικότητα του κυπριακού Ελληνισμού να συνεχίσει να αγωνίζεται για την απελευθέρωση της πατρίδας μας και για την επίτευξη μιας σωστής, λειτουργικής, δημοκρατικής, αξιοπρεπούς και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού, η οποία θα διασφαλίζει την ασφάλεια, την ευημερία και την πρόοδο όλων των Κυπρίων, στο πλαίσιο της συνέχισης και μετεξέλιξης της Κυπριακής Δημοκρατίας», κατέληξε ο κ. Παπαδόπουλος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα