Ο Νικολάου μίλησε τελευταίος (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πιο αδιάφορο βαθμολογικά παιγνίδι του δεύτερου γκρουπ, Εθνικός Άχνας και ΑΕΛ μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις μένοντας στο 1-1. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ και όλα έδειχναν πως θα επέστρεφαν στις επιτυχίες, αλλά λογάριασαν χωρίς τον Μάριο Νικολάου, ο οποίος στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με κοντινή κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Γκουντιλεγέ δεν δυσκολεύτηκε να φέρει το ματς στα ίσα. Το παιγνίδι κυμάνθηκε στην μετριότητα, παρά το γρήγορο γκολ που

σημείωσε ο Εθνικός. Στο πρώτο ημίχρονο ελάχιστες φάσεις δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δύο εστίες, τα λάθη ήταν πολλά, ενώ έλειπε η φρεσκάδα και οι ατομικές επινοήσεις. Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα ήταν καλύτερη με περισσότερες φάσεις.

Ο Εθνικός άγγιξε το γκολ με το ξεκίνημα, αλλά το δοκάρι του Φεγκρούς στάθηκε σύμμαχος της ΑΕΛ στο σουτ του Ίμπσον. Μεγάλη ευκαιρία είχε και στο 89΄ ο Εθνικός αλλά ο Γκαρσία δεν μπόρεσε να «κλειδώσει» το τρίποντο. Και λίγο αργότερα, η ΑΕΛ εκμεταλλεύτηκε μια αδράνεια στην άμυνα της προσφυγικής ομάδας και με δράστη το Νικολάου ισοφάρισε στις καθυστερήσεις. Η ΑΕΛ είχε και πριν την ισοφάριση κάποιες καλές στιγμές με τους Λίλλη και Ταγκμπατζούμιο, αλλά πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Πάντως, ο Εθνικός παρά την ψυχρολουσία της ισοφάρισης στο τελευταίο βγήκε στην αντεπίθεση και έχασε μοναδική ευκαιρία με τον Μπέλφορντ για να πάρει άμεσα το προβάδισμα και τη νίκη.

Κίτρινες: Ζουνίνιο (4η) / Ταγκμπατζούμι (8η), Ντιαλό, Σακέτι.

Εθνικός Άχνας: Βαλβέρδε, Χάτζιαρος, Μαμαντού, Ατάντα, Γιαγκουδάκης, Ίμπσον (62΄ Χατζηβασίλης), Ζουνίνιο (78΄ Φραγκέσκου), Πράκερ, Χριστοφή (58΄ Γκαρσία), Στόλερ, Μπέλφορτ.

ΑΕΛ: Φεγκρούς, Κυριάκου, Ναντό, Mεντί (46΄ Σιέλης), Εντμάρ, Σακέτι (46΄ Νικολάου), Ντιαλό, Μπεμπέ, Σαρδινέρο, Λίλλης, Ταγκμπατζούμι.

Keywords
Τυχαία Θέματα