Ο Νετανιάχου είναι «ντροπή για τη χώρα του», λέει ο Αλτούν

Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπεζαμίν Νετανιάχουν αποτελεί ντροπή για τη χώρα του, δήλωσε ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας Φαχρετίν Αλτούν, προσθέτοντας ότι είναι ο πιο καταστροφικός ηγέτης γι' αυτή την περιοχή.

Σε μήνυμά του στην πλατφόρμα "X", ο κ. Αλτούν αναφέρει ότι «ο Νετανιάχου είναι και πάλι σε αυτό, επιτίθεται στη χώρα μας για να καλύψει τα εγκλήματά του. Δεν υπάρχει ψέμα, παραπληροφόρηση και εξαπάτηση που να μπορεί να κρύψει τις ιστορικές σφαγές που έχει διαπράξει εναντίον αθώων πολιτών. Η ιστορία τον έχει ήδη κρίνει

ως τον πιο καταστροφικό ηγέτη για αυτήν την περιοχή αλλά και για τη χώρα του».

«Υπάρχουν ηγέτες που θυσιάζουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της ζωής τους για τη χώρα τους και για την υπόθεση της ειρήνης και της ευημερίας. Θα εργάζονται μέρα και νύχτα για να βελτιώσουν τη ζωή των πολιτών τους και να επιδιώξουν καλές σχέσεις με τους γείτονές τους. Θα υποστηρίξουν την αλήθεια και τη δικαιοσύνη στις παγκόσμιες υποθέσεις γιατί αναγνωρίζουν το ιστορικό βάρος στους ώμους τους. Ο Πρόεδρός μας Ερντογάν είναι ένας τέτοιος ηγέτης που είμαστε περήφανοι που έχουμε ως πολίτες της Τουρκίας», προσθέτει.

Ο διευθυντής επικοινωνίας της τουρκικής προεδρίας, αναφέρει ότι «έπειτα, υπάρχουν εκείνοι που θυσιάζουν τα πάντα, συμπεριλαμβανομένων των καθολικών ανθρώπινων αξιών και της ευπρέπειας για τους εγωιστικούς πολιτικούς τους στόχους. Εργάζονται μέρα και νύχτα για να επινοήσουν σχέδια για να καταστρέψουν τις ζωές όσων ζουν υπό την κατοχή τους. Θα προκαλούν συνεχώς αστάθεια, συγκρούσεις και πόλεμο στη γειτονιά τους. Διαιωνίζουν την αδικία επειδή δεν νοιάζονται για την ευημερία κανενός άλλου εκτός από τη δική τους. Ο Νετανιάχου είναι ένας τέτοιος ηγέτης που είναι ντροπή για τη χώρα του».

Συνεχίζει εκφράζοντας την άποψη ότι «ανεξάρτητα από το πόση υποστήριξη λαμβάνει το δολοφονικό πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Νετανιάχου από τις παγκόσμιες δυνάμεις, θα μείνει στην ιστορία ως ένας εντελώς αποτυχημένος ηγέτης που έχει διαψεύσει τις ελπίδες για ειρήνη και σταθερότητα στην περιοχή. Δεν μπορεί να κάνει πολιτικά και ελιγμούς για να αλλάξει αυτό το γεγονός».

Όπως αναφέρει, «οι Παλαιστίνιοι έχουν υποφέρει τόσο πολύ και συνεχίζουν να υποφέρουν ως αποτέλεσμα της εθνοκάθαρσης που επιδιώκει ο Νετανιάχου και η κυβέρνησή του. Θα συνεχίσουμε να εναντιωνόμαστε στις πολιτικές του με όλη μας τη δύναμη. Δεν θα μας τρομοκρατήσουν τα ψέματα, η εξαπάτηση, οι ψευδείς κατηγορίες και οι προσπάθειες να αλλάξει θέμα».

«Εμείς, ως Τουρκία, θα υποστηρίξουμε σταθερά την αλήθεια, τη δικαιοσύνη και την αποαποικιοποίηση στην Παλαιστίνη υπό την ηγεσία του Προέδρου μας Ερντογάν. Θα εργαστούμε για μια δίκαιη και τελική επίλυση, η οποία πιστεύουμε ότι είναι μια λύση δύο κρατών. Και θα συνεχίσουμε να είμαστε σε πλήρη αλληλεγγύη με τους Παλαιστίνιους αδελφούς και αδελφές μας», αναφέρει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα