Ο Ν. Συλικιώτης στην Τουρκική Εθνοσυνέλευση

Ο Ευρωβουλευτής του ΑΚΕΛ και Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ενωτικής Αριστεράς, Νεοκλής Συλικιώτης, θα εκπροσωπήσει το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στο «διακοινοβουλευτικό σεμινάριο» που οργανώνει η Τουρκική Εθνοσυνέλευση, 5-6 Φεβρουαρίου, στην Άγκυρα, αναφέρεται σε ανακοίνωση.

Θέμα του διακοινοβουλευτικού σεμιναρίου θα είναι η ενεργειακή πολιτική σε σχέση με τον στόχο για ενεργειακή ασφάλεια, ενεργειακή επάρκεια και επαρκείς διασυνδέσεις. Στο σεμινάριο θα συμμετέχει ο Υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας,

Τανέρ Γιλντίζ, πενταμελής αντιπροσωπεία Ευρωβουλευτών από τις Επιτροπές «Βιομηχανίας, Έρευνας και Ενέργειας» και «Εξωτερικών», Τούρκοι βουλευτές καθώς και βουλευτές από χώρες των δυτικών Βαλκανίων. Επικεφαλής της αντιπροσωπείας των Ευρωβουλευτών θα είναι ο πρόεδρος της Επιτροπής Ενέργειας, Βιομηχανίας και Έρευνας, Τζέρσι Μπούζεκ.Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο Ν. Συλικιώτης θα αναδείξει την ανάγκη αξιοποίησης των κοιτασμάτων φυσικού αερίου που έχουν ανακαλυφθεί στην Ανατ. Μεσόγειο για την ενίσχυση της ενεργειακής ασφάλειας της Ευρώπης.

Keywords
Τυχαία Θέματα