Ο Μέσι απειλεί την Ατλέτικο και στο νέο της «στολίδι»

Το παιχνίδι που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα της Πριμέρα Ντιβισιόν είναι αυτό που διεξάγεται στο νεόκτιστο Wanda Metropolitano, μεταξύ της Ατλέτικο Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα.

Οι «Μπλαουγκράνα» μετρούν τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις τους με την Ατλέτικο Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις.

Η μοναδική ήττα της Μπάρτσα στην έδρα της Ατλέτικο, στο παλιό Βιθέντε Καλντερόν, είναι εκείνη τον Απρίλιο του 2016, όταν η Ατλέτικο είχε επικρατήσει με 2-0 για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στις

άλλες τέσσερις αναμετρήσεις κατά τις οποίες η Μπαρτσελόνα έχει φύγει με το διπλό, ο Λιονέλ Μέσι έχει σκοράρει και στις τέσσερις. Ο Αργεντινός άσος είχε χριστεί σκόρερ στο 0-1 της σεζόν 2014-2015, αλλά και στο 1-2 της επόμενης σεζόν για το πρωτάθλημα, στο περσινό 1-2 για το Κόπα Ντελ Ρέι και φυσικά στο περσινό 1-2 για την Πριμέρα.

Τέσσερα τελευταία διπλά στο «σπίτι» της Ατλέτικο με σκόρερ τον Μέσι για την Μπαρτσελόνα, με τον Αργεντινό σούπερ-σταρ να θέλει να αρπάξει και τα... κλειδιά του Wanda. Θα τα καταφέρει; Οι απαντήσεις το βράδυ του Σαββάτου...

Keywords
Τυχαία Θέματα