Τα επόμενα βήματα των επιβατών της Cobalt – Όλες οι λεπτομέρειες

Αναστάτωση προκλήθηκε ανάμεσα σε εκατοντάδες επιβάτες της Cobalt, στο άκουσμα της είδησης ότι η αεροπορική εταιρεία τερματίζει τα μεσάνυχτα τις εργασίες της.

Το SigmaLive επικοινώνησε με τον Γιώργο Στυλιανού, Λειτουργό του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών ο οποίος ανέφερε ότι την αρμοδιότητα για επίλυση των ζητημάτων που άπτονται ουσιαστικά των αεροπορικών εταιρειών έχει η Πολιτική Αεροπορία.

Ενημέρωση εξάλλου για τα επόμενα βήματα των επιβατών

έδωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης η Υπουργός Μεταφορών. Επίσημη ανακοίνωση εξάλλου εξέδωσε λίγο μετά τις 23.30 το βράδυ της Τετάρτης η ίδια η εταιρεία.

Ανακοίνωση εξέδωσε και η Blue Air για τους πελάτες Cobalt με λεπτομέρειες για τα ναύλα διάσωσης

Στο παρόν στάδιο προτεραιότητα θα δοθεί από τον εκκαθαριστή, στους επιβάτες που πρέπει να επαναπατριστούν. Σε όσους δηλαδή έφθασαν στο νησί μας με την εταιρεία και σε όσους ταξίδεψαν στο εξωτερικό με την Cobalt.Όσο αφορά τώρα τους επιβάτες οι οποίοι θα ταξίδευαν με την εταιρεία και έχουν ήδη κρατήσει και πληρώσει το εισιτήριό τους, αυτοί θα πρέπει να υποβάλουν παράπονα σύμφωνα με τον κ.Στυλιανού στην Πολιτική Αεροπορία.Ακολούθως ο διαχειριστής θα αναλάβει τις εκκρεμότητες σε πληρωμές και σε κατοπινό στάδιο τις διευθετήσεις με τους επιβάτες που έχουν ήδη κλείσει εισιτήρια.Σε δηλώσεις της στο ΚΥΠΕ η Υπουργός Μεταφορών ανέφερε ότι το Υπουργείο χωρίς να έχει οποιαδήποτε νομική υποχρέωση θα φροντίσει να διευκολύνει το επιβατικό κοινό.

Σημειώνεται ότι έκτακτη σύσκεψη για το θέμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Υπουργείο Μεταφορών υπό την ίδια την Υπουργό Μεταφορών Βασιλική Αναστασιάδου μετά και τις τελευταίες εξελίξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα