Ο Μαγκουάιρ "σόκαρε" τη Γιουνάιτεντ στο 94'

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρατούσε στα χέρια της μία σημαντική νίκη απέναντι στη Λέστερ, αλλά στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χάρι Μαγκουάιρ ισοφάρισε σε 2-2, σοκάροντας την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.



Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε πολύ κοντά σε μία σημαντική νίκη στην έδρα της Λέστερ, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό-σοκ απ' την Μπρίστολ Σίτι, αλλά τελικά οι "αλεπούδες" χάρη σε γκολ του Χάρι Μαγκουάιρ στο 94' κατάφερε να πάρει μία σπουδαία

ισοπαλία ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι παίκτες του Ζοζέ Μουρίνιο μπήκαν πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, έψαξαν ένα γρήγορο γκολ, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα, οι "αλεπούδες" πήραν το προβάδισμα στο 27ο λεπτό με τον Τζέιμι Βάρντι, ο οποίος έφτασε τα 50 γκολ στην Premier League. Τελικά, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 40' ο Μάτα εκμεταλλεύτηκε τις καραμπόλες και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κάσπερ Σμάιχελ για το 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουνάιτεντ μπήκε αποφασισμένη να κάνει την ανατροπή και τα κατάφερε στο 60ό λεπτό με υπέροχη εκτέλεση φάουλ του Μάτα. Η Λέστερ προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά στο 73' έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αμαρτέι με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρ' όλα αυτά, δεν τα παράτησε και δικαιώθηκε, αφού στο τελευταίο των καθυστερήσεων ο Χάρι Μαγκουάιρ ισοφάρισε σε 2-2 με κοντινή προβολή.
Οι συνθέσεις

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Σίμπσον (57' Αμαρτέι), Μόργκαν, Μαγκουάιρ, Φουχς, Ντιντί, Ιμπόρα (67' Οκαζάκι), Μαχρέζ, Γκρέι (80' Τσίλγουελ), Ολμπράιτον, Βάρντι.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Τζόουνς, Λίντελεφ, Σμόλινγκ, Γιάνγκ, Μάτιτς, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (76' Ερέρα), Μάτα (83' Μχιταριάν), Μαρσιάλ (71' Ράσφορντ), Λουκακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα