Ο Λιονέλ Μέσι με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!

Το περιοδικό France Football έντυσε τον Λιονέλ Μέσι με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν και με το ρεπορτάζ του αποκαλύπτει τα γερά χαρτιά που έχουν οι Άραβες ιδιοκτήτες για να τον φέρουν στην πόλη του φωτός.

Κάθε άλλο παρά τελειωμένη υπόθεση θεωρείται η περίπτωση απόκτησης του Λιονέλ Μέσι από την Παρί Σεν Ζερμέν. Μπορεί το κλίμα να έχει αλλάξει και η Μπαρτσελόνα να έχει πια σοβαρές πιθανότητες για να διατηρήσει στο δυναμικό της, τον κορυφαίο

ποδοσφαιριστή του κόσμου, όμως οι Γάλλοι φαίνεται πως έχουν αρκετούς κρυφούς άσους στο μανίκι.

Το France Football μάλιστα στο τελευταίο του τεύχος έντυσε τον Αργεντινό σταρ με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, αποκαλύπτοντας μερικά από τα μυστικά όπλα των πρωταθλητών Γαλλίας.

Εκτός από την τεράστια οικονομική ισχύ και την δυνατότητα να ανταποκριθούν σε όλα τα θέλω του Μέσι, οι Παριζιάνοι έχουν επιστρατεύσει όλους τους παράγοντες ψυχολογικής πίεσης.

Αυτοί είναι ο γεννημένος στο Ροζάριο, Μαουρίσιο Ποκετίνο, ο στενός του φίλος, Νεϊμάρ, αλλά και ο… Ντέιβιντ Μπέκαμ. Το France Football εξήγησε ότι η απόκτηση του Άγγλου μέσου από την Παρί Σεν Ζερμέν ήταν ο πρώτος κρίκος μιας επαγγελματικής σχέσης που εξελίχθηκε με την χρηματοδότηση της Inter Miami από τους Άραβες ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν, κάτι όχι και τόσο άσχετο στο σχέδιο απόκτησης του Μέσι…

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λιονέλ Μέσι, Παρί Σεν Ζερμέν,lionel mesi, pari sen zermen