Ο Κυπριανίδης ανέλυσε τις επίμαχες φάσεις της 5ης αγωνιστικής

Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις ο πρώην διεθνής διαιτητής και σχολιαστής επίμαχων φάσεων Γιαννάκης Κυπριανίδης, σχολίασε τις φάσεις των πέντε μέχρι στιγμής αγώνων της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι τοποθετήσεις του στον Super Sport FM:

ΔΟΞΑ – ΟΜΟΝΟΙΑ

42’ Η Ομόνοια σκόραρε. Στο γρήγορο υπήρχε υπόνοια για οφσαϊντ όμως στις επαναλήψεις φάνηκε πως παίκτης στο βάθος κάλυπτε τον Λέτσιακς. Ο βοηθός δεν ύψωσε σημαία. Ελέγχθηκε

από το VAR η φάση και σωστά μέτρησε το γκολ.

46’ Έδωσε κόρνερ σε διεκδίκηση του Αντενόν με τον Λοΐζου. Ο παίκτης της Δόξας παίζει τα πόδια του παίκτη της Ομόνοιας. Επειδή το VAR δεν μπορεί να καλέσει τον διαιτητή να ανερέσει το κόρνερ, έπρεπε να αποφασίσει. Ο βοηθός δεν ύψωσε σημαία. Από αυτή τη στιγμή ο διαιτητής είχε δύο επιλογές. Ή θα επέμενε στην επιλογή του για κόρνερ ή για να ελέγξει για πέναλτι. Και ύστερα έπρεπε να γίνει έλεγχος για οφσάιντ.

89’ Δεύτερη κίτρινη κάρτα του Αντενόν. Υπήρχε ένα συνεχόμενο κράτημα. Ο διαιτητής σωστά απέβαλε τον διαιτητή.

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΠΑΦΟΣ

Στο γκολ έγινε έλεγχος κατά πόσο ο σκόρερ της Πάφου έφυγε από κανονική θέση και είδαμε ότι έστω και οριακά ήταν καλυμμένος.

ΑΕΚ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

37΄ Γκολ της Ανόρθωσης ακυρώνεται και επικυρώθηκε η απόφαση από το VAR. Πράγματι υπήρχε οφσάιντ στη φάση, ο Πάντσεον ήταν εκτεθημένος που έδωσε τη πάσα.

Στο 46’ κέρδισε πέναλτι η ΑΕΚ, σωστή η παράβαση.

ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ

23’ Πέναλτι δόθηκε για την ΑΕΛ. Ήταν παράβαση όμως προηγήθηκε οφσάιντ. Και σωστά σήκωσε τη σημαία ο διαιτητής.

90+1’ Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο τερματοφύλακας με τη γροθιά του έδιωξε τη μπάλα και φαίνεται πως η μπάλα πήγε στο χέρι αμυντικού που ήταν πλάτη. Δεν δίνονται τέτοια πέναλτι. Η μπάλα δεν πήγαινε προς το τέρμα και το χέρι ήταν κλειστό.

Keywords
Τυχαία Θέματα