«Ο κόσμος της Ομόνοιας με αγάπησε…αλλά»

Μεγάλη συνέντευξη σε ξένη ιστοσελίδα παραχώρησε ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ Μίκαελ Ποτέ. Ο Αφρικανός επιθετικός κάνει τον δικό του απολογισμό στην καριέρα του ενώ αναφέρθηκε επίσης στο πέρασμα του από την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ.

Οι τοποθετήσεις του για την Ομόνοια και τον ΑΠΟΕΛ:

«Καταρχήν είχα ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα μου στην Γερμανία. Αλλά από την στιγμή που πέσαμε κατηγορία

ήμουν ελεύθερος. Είχα προτάσεις από την Γερμανία, γιατί με ήθελαν να μείνω. Αλλά η Ομόνοια ήρθε σε εμένα με πρόταση. Δεν ήξερα τον σύλλογο, αλλά είχα ένα φίλο ο ποίος αγωνιζόταν στον Απόλλωνα και μου εξήγησε πως η Ομόνοια είναι καλή ομάδα. Ήξερα και τον Σκαραμοτσίνο με τον οποίο αγωνιστήκαμε μαζί. Μου είπε αρκετά. Εκείνο το καλοκαίρι η Ομόνοια συμμετείχε και στο Γιουρόπα Λιγκ και υπέγραψα στην ομάδα. Ήμουν χαρούμενος που πήγα στην Ομόνοια».

«Δεν καταφέραμε να προκριθούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αφού δεχθήκαμε γκολ από την Δυναμό Μόσχας στο τελευταίο λεπτό και αποκλειστήκαμε. Οι καλές αναμνήσεις στην Ομόνοιας, ήταν που βγήκα πρώτος σκόρερ της ομάδας και οι οπαδοί με αγάπησαν. Τώρα είμαι στον ΑΠΟΕΛ και είναι λίγο θυμωμένοι μαζί μου. Αλλά αυτό είναι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο».

Keywords
Τυχαία Θέματα