Ο κόσμος πανηγυρίζει, ο ΑΠΟΕΛ βλέπει ΑΕΛ

Οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ έσπρωξαν την ομάδα τους στην πιο σπουδαία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα και βρίσκονται στους εφτά ουρανούς! Μετά απο αρκετό καιρό ο ενθουσιασμός στους πρωταθλητές είναι στο ζενίθ και είναι απόλυτα δικαιολογημένο.

Κατάφεραν στο πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς, να βγάλουν το μέταλλο του πρωταθλητή και πλέον είναι στα δικά τους χέρια εαν θα σηκώσουν το έκτο σερί πρωτάθλημα.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ πανηγυρίζει

, όμως οι παίκτες είναι αναγκασμένοι να κοιτάξουν το επόμενο παιχνίδι που είναι με την ΑΕΛ στην Λεμεσό. Η φράση τίποτα δεν τελείωσε δεν είναι τυχαίο που λέχθηκε τόσο απο τον Μπρούνο Μπαλταζάρ, απο τους ποδοσφαιριστές και φυσικά απο την διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Πλέον οι ''γαλαζοκίτρινοι'' δεν θέλουν να κάνουν το παραμικρό λάθος. Με δυο νίκες στα παιχνίδια με την ΑΕΛ και την Ανόρθωση θα στεφθούν πρωταθλητές για έκτη σερί χρονιά και η πρόκληση είναι τεράστια.

Πλέον αναμένουν ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα δώσει συνέχεια στην εντυπωσιακή του παρουσία , στον αγώνα με την ΑΕΛ , για να σπρώξουν την ομάδα τους μια ανάσα απο την κατάκτηση του πρωταθληματος

Keywords
Τυχαία Θέματα