Ο Κόκκινος πήρε το πρώτο, ο Νέος πάει για το δεύτερο!

Η κυπριακή αποστολή «φούσκωσε» με περηφάνεια κατά τη διάρκεια της χθεσινής (10/9) απονομής του χάλκινου μεταλλίου στον πυγμάχο Ανδρέα Κόκκινο (κατηγορία 75 κιλών). Χθες, πραγματοποιήθηκε η τελετή, η οποία σημάδεψε την πιο μεγάλη επιτυχία της Κύπρου στους 5ους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες Νέων που διεξάγονται στη Σαμόα.

Απονομή είχαμε και στην τοξοβολία, όχι όμως κάποιου μεταλλίου, αλλά ενός αναμνηστικού παραδοσιακού δώρου, αφού στην κατηγορία

του Μικτού οι διοργανωτές αποφάσισαν να μην δώσουν μετάλλια στους νικητές. Όπως και να έχει, ο Θωμάς Παντελίδης μαζί με την Ινδή συμπαίχτρια του κέρδισαν την πρώτη θέση και αυτό είναι που έχει σημασία στο τέλος της ημέρας.

Μία από τα ίδια και στο τένις με τον Λευτέρη Νέο να κερδίζει την πρώτη θέση στο Διπλό μαζί με τον Σκοτσέζο συμπαίχτη του, αφού επικράτησαν στον τελικό (6-1, 6-2) της ομάδας του Τζέρνσι. Ούτε εδώ δόθηκε κάποιο μετάλλιο στους νικητές. Ο Νέος έχει σήμερα το πρωί υποχρεώσεις στον μικρό τελικό του Μονού, όπου θα διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο. Χθες ηττήθηκε με 1-6, 1-6 από τον Ινδό τενίστα και δεν προκρίθηκε στον τελικό.

Ο Ουαλός είναι του... χερίου του και παρά το γεγονός πως βρίσκεται στην 3η θέση του ταμπλό, έχει πολλές πιθανότητες για να κερδίσει και να χαρίσει στην Κύπρο το δεύτερο της μετάλλιο στους αγώνες.
Στο κολύμπι, οι Τάκης Παπαδόπουλος και Χρυσούλα Καραμάνου προκρίθηκαν χθες στους μικρόυς τελικούς των 50 μέτρων ελεύθερο. Ο πρώτος με χρόνο 24.82 τερμάτισε 11ος στους 32 αθλητές και η δεύτερη με 27.72 κατετάγη 13η στις 31 κολυμβήτριες. Τέλος, σήμερα στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η τελετή λήξης των αγώνων και αυτή τη φορά οι αθλητές θα παρελάσουν όλοι μαζί, ενώ θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τους διοργανωτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα