Ο ΚΟΑ επιβράβευσε τους φοιτητές/αθλητές με το Σχέδιο Υποτροφιών

Ο Πρόεδρος του  Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού Ανδρέας Μιχαηλίδης μαζί με τον Αντιπρόεδρο Κωστάκη Κουκκουλλή και τα Μέλη ΔΣ Ανδρόνικο Ανδρονίκου &Μιχάλη Ιωάννου, επιβράβευσαν με το Σχέδιο Υποτροφιών τους πρωταθλητές / φοιτητές που είναι ενταγμένοι στο σχέδιο υψηλής επίδοσης του ΚΟΑ για το ακαδημαϊκό έτος 2020 - 2021.

Η τελετή έγινε στα γραφεία του ΚΟΑ την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου και οι δικαιούχοι αθλητές που παρευρέθηκαν

ήταν: Κωνσταντίνα Νικολάου (σκοποβολή), Δέσποινα Πηλαβάκη (τάε κβο ντο), Μαριλένα Μακρή (ιστιοπλοΐα), Ναταλία Ευαγγελίδου (στίβος) και Στέφανος Νικολαΐδης (σκοποβολή). 

Ο Πρόεδρος του ΚΟΑ αφού συγχάρηκε τους πρωταθλητές είπε ότι «ο Οργανισμός έχει αυτό το σχέδιο υποτροφιών για τους αθλητές μας, το οποίο επιθυμούμε να συνεχιστεί αφού αποτελεί μια σημαντική βοήθεια για αυτούς που βρίσκονται σε ψηλό επίπεδο,  για να έχουμε έτσι και περισσότερες επιτυχίες. Τόνισε επίσης ότι από τη σημερινή επιβράβευση βγαίνουν και τα σωστά μηνύματα, ότι η ακαδημαϊκή πορεία και η αγωνιστική δραστηριότητα υψηλού επιπέδου μπορούν να συνδυαστούν άψογα. Το να έχουμε σήμερα πέντε αθλητές υψηλής επίδοσης που συνεχίζουν την ακαδημαϊκή τους μόρφωση, είναι ένα σημαντικό μήνυμα προς την ευρύτερη κοινωνία καθώς και στους γονείς. Εμείς θα σας παρακολουθούμε με μεγάλο ενδιαφέρον και να ξέρετε ότι είμαστε πάντοτε δίπλα σας για κάθε βοήθεια και στήριξη».

Εκ μέρους των φοιτητών/αθλητών μίλησε η πρωταθλήτρια σκοποβολής Κωνσταντίνα Νικολάου, η οποία αφού  ευχαρίστησε τον ΚΟΑ για τη βοήθεια και στήριξη, τόνισε ότι το σχέδιο υποτροφιών, τους βοηθά σημαντικά  για να συνεχίζουν τον πρωταθλητισμό και παράλληλα την ακαδημαϊκή τους πορεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα