Ο Κέϊν θέλει να παίξει με το Σαν Μαρίνο

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας, φιλοξενείται απόψε (21:45) από την αντίστοιχη του Σαν Μαρίνο και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πάρει την νίκη και την απ΄ ευθείας πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2022, που θα διεξαχθεί στο Κατάρ.

Δεδομένης της δυναμικότητας του αντιπάλου, ο Αγγλος ομοσπονδιακός τεχνικός, Γκάρεθ Σαουθγκέϊτ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων, ωστόσο ο Χάρι Κέϊν έχει έναν ιδιαίτερο λόγο για να παίξει το βράδυ και να σκοράρει όσες περισσότερες φορές μπορεί.

Ο αρχηγός των «τριών λιονταριών», έχει σημειώσει 44

γκολ (σ.σ. όσα και ο Τζίμι Γκριβς) με το «εθνόσημο» στο στήθος και θέλει να ξεπεράσει στην κορυφή του σχετικού πίνακα, τον Γουέϊν Ρούνεϊ, ο οποίος παραμένει επικεφαλής με 53 τέρματα. Πίσω από τον Ρούνεϊ και μπροστά από τον Κέϊν, βρίσκονται ο Μπόμπι Τσάρλτον με 49 και ο Γκάρι Λίνεκερ με 48 τέρματα.

«Αφήστε με να τους αντιμετωπίσω», τιτλοφορείται σήμερα το πρωί η «Daily Mirror», αναφερόμενη στον επιθετικό της Τότεναμ, ο οποίος εάν σκοράρει απόψε, θα φθάσει τα 13 γκολ με την εθνική ομάδα σε ένα ημερολογιακό έτος, επίδοση που δεν έχει καταφέρει κανένας Αγγλος διεθνής μέχρι σήμερα.

Keywords
Τυχαία Θέματα