Ο Κέιν έβαλε... μπουρλότο στην Πρέμιερ Λιγκ!

Ο Κέιν έφτασε τα 200 γκολ στην Premier League και η Τότεναμ με το 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι μείωσε από την 4άδα και κράτησε το +5 στην κορυφή για την Αρσεναλ.

Η Τότεναμ δεν είχε τον Αντόνιο Κόντε στον πάγκο της, είχε όμως τον τρόπο να πάρει εκδίκηση για το 4-2 στο Μάντσεστερ και με το 1-0 κόντρα στην Σίτι μείωσε από την 4η θέση στον έναν βαθμό [με

ματς περισσότερο]. Οι Spurs χάρη στο γκολ Νο200 του Χάρι Κέιν στην Premier League λύγισαν την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα και την άφησαν στο -5 από την Αρσεναλ [με ματς περισσότερο] και πλέον στο μόλις +3 από την Γιουνάιτεντ.

Με γκολ ξεκίνησε το ματς για τους γηπεδούχους καθώς στο 15’ ο Χόιμπιεργκ τιμώρησε την υπερβολική αυτοπεποίθηση του Ρόδρι και αφού έκλεψε, έδωσε ασίστ πάρε-βάλε στον Χάρι Κέιν. Ο Αγγλος με σκαστό πλασέ από κοντά νίκησε τον Εντερσον γράφονας το 1-0 με το 200ό του γκολ στην Premier League [μόνο οι Σίρερ, Ρούνεϊ έχουν φτάσει σε αυτό τον αριθμό]. Η Σίτι προσπάθησε να αντιδράσει, είχε τη κατοχή, όμως με καλή τακτική και… ξύλο η Τότεναμ την κράτησε μακριά από την εστία της. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων μετά το ωραίο βολέ του Μαχρέζ η μπάλα πήγε στο δοκάρι και έσκασε στο έδαφος.

Στην επανάληψη δεν άλλαξε πολύ το σκηνικό. Η Σίτι είχε την μπάλα αλλά πέρα από ένα σουτ του Ντε Μπρόινε στο 65’ δεν είχε σοβαρή ευκαιρία. Αντίθετα, η Τότεναμ έβρισκε χώρους και είχε κάποιες καλές στιγμές για να «σφραγίσει» τη νίκη. Στο 66’ ο Κέιν για λίγο δεν πρόλαβε από τη σέντρα του Πέρισιτς και στο 70’ ο Αγγλος πήρε από τον Σον αλλά είδε τον Εντερσον να του βάζει stop. Στπ 77’ ο Βραζιλιάνος keeper απέκρουσε σουτ του Νοτιοκορεάτη και το 1-0 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Τότεναμ (Κριστιάν Στελίνι): Γιορίς, Ρομέρο, Ντάιερ, Ντέιβις, Εμερσον, Χόιμπιεργκ, Μπεντανκούρ, Πέρισιτς (79' Σεσενιόν), Κουλουσέβσκι (88' Ντάβιντσον Σάντσες), Σον (84' Μπισούμα), Κέιν.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Ακε, Ακάντζι, Γουόκερ, Ρίκο Λιούις, Ρόδρι, Γκρίλις, Μαχρέζ (59' Ντε Μπρόινε), Αλβαρες, Μπερνάρντο Σίλβα (84' Γκουντογκάν), Χάαλαντ.

Keywords
Τυχαία Θέματα