Ο καιρός μέχρι και το Σαββατοκύριακο

Ασθενής, σχετικά χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, μέχρι και το βράδυ της Πέμπτης.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και τοπικά μέχρι βόρειοι, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα

μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ τοπικά δυνατό να πέσουν λίγες βροχές. Αργά το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί μέτριοι, 4 μποφόρ, αλλά παροδικά στα ανατολικά και νότια ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα δυτικά και τα νότια παράλια, γύρω στους 21 στα υπόλοιπα παράλια και στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Tο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ τοπικά, κυρίως στα δυτικά, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Τοπικά δυνατό να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα καταστούν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια μέχρι νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή, περίοδοι με συννεφιά θα εναλλάσσονται με διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό και αναμένεται να σημειωθούν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Τα περισσότερα φαινόμενα αναμένονται το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Παρασκευή και μη αξιόλογη μεταβολή το Σάββατο και την Κυριακή.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 2 το απόγευμα ήταν:

Keywords
Τυχαία Θέματα